offerte service

Kunststof kozijnen

Home » Kunststof kozijnen »

Kunststof kozijnen voor een gunstige prijs

De prijzen van kunststof kozijnen hangen erg af van de keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een kunststof kozijn.
Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de kunststof kozijnen kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de kozijnen volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Vergelijking met de concurrent

Het vergelijken van kunststof kozijnen tussen de verschillende leveranciers is erg lastig. De prijzen tussen de kozijnen kunnen verschillen terwijl het kozijn er aan de buitenkant exact hetzelfde uit ziet. Desondanks kunnen er aan de binnenkant belangrijke verschillen zijn. Voorbeelden hiervan zijn: de glasmaat, wel of niet valveilig glas, HR++ in plaats van HR+++ of de dikte van het staal dat in het kunststof kozijn zit voor de stevigheid.

Wanneer er bezuinigd wordt op deze essentiële onderdelen kan het de levensduur van de kunststof kozijnen verkorten of veroorzaakt het later serieuze problemen. Wij gebruikten enkel leveranciers waar we al jarenlang zaken mee doen en waarbij alle bovengenoemde aspecten kwalitatief goed in orde zijn. Dit zorgt voor een product met een lange levensduur die ook al die tijd mooi blijft.

Kunststof kozijnen kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de kozijnen en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven op het kopen van de nieuwe kozijnen. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"goede uitleg, komt afspraken na"

Reinier Voost, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 8
meer beoordelingen
Home » Kunststof kozijnen »