Afspraak maken offerte

Kozijnen op maat

Het renoveren van uw huidige kozijnen óf het vervangen ervan door nieuwe, onderhoudsvriendelijke kozijnen: het blijft voor velen een lastige keuze. De ervaring leert echter dat de kosten voor een renovatie in veel gevallen niet opwegen tegen de voordelen van geheel nieuwe en op maat gemaakte kozijnen.

Bij Horsten Kozijnen kunt u kiezen uit een ruim aanbod van uiteenlopende modellen, materialen én afwerkmogelijkheden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw nieuwe kozijnen perfect passen bij uw woning en woonwensen.

Ontdek onze werkwijze

Heeft u besloten dat u nieuwe kozijnen wilt bestellen? Mooi! Dan is het ook goed om te weten dat u vervolgens ook kunt kiezen uit allerlei extra opties. Zo bieden we allereerst twee materiaalsoorten aan, zodat u zelf kunt bepalen welk materiaal het beste aansluit bij uw eisen. Uiteraard kunnen onze vakmensen u hier uitgebreid over adviseren, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ieder materiaal heeft een eigen, unieke uitstraling en specifieke producteigenschappen. Bekijk hieronder ons aanbod kozijnen, de bijbehorende kenmerken en afwerkingsmogelijkheden.

Verzekerd van veilige kozijnen

Al onze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De (raam)kozijnen zijn voorzien van een speciale stand, waardoor ventilatie mogelijk is zonder dat het politiekeurmerk teniet wordt gedaan.

De service van Horsten Kozijnen

Het serviceteam van Horsten Kozijnen staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of onvoorziene problemen te verhelpen. Op alle producten die wij leveren krijgt u bovendien standaard 10 jaar garantie. Op deze manier dragen we er zorg voor dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe kozijnen.

Vrijblijvend inspiratie opdoen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwe kozijnen in uw woning óf wilt u gewoon even rustig oriënteren? Breng dan een bezoek aan onze gezellige én recent vernieuwde showroom in Eindhoven. Hier kunt u terecht op afspraak, zodat u op uw gemak vragen kunt stellen en rondkijken.

Bekijk alvast onze showroom Maak hier een afspraak

Het gemiddelde van 430 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Top ervaring!"

Evert, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen