Schuifpuien


Een schuifpui geeft meerwaarde aan een woonkamer, keuken of andere kamer. Er komt enorm veel licht door naar binnen en het is eenvoudig om je woonkamer te verbinden naar de tuin. Een schuifpui moet eenvoudig te bedienen zijn voor jong en oud en moet soepel open en dicht gaan. Horsten Kozijnen levert alleen de beste kwaliteit schuifpuien die er zijn en stelt hoge eisen aan het gebruiken van een schuifpui.

Een schuifpui is net als een deur, altijd klant specifiek. De keuzes zorgen ervoor dat een klant precies de schuifpui op maat krijgt zoals hij hem voor ogen heeft.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


Mogelijkheden van een schuifpui op maat

Horsten Kozijnen selecteert enkel de beste kwaliteit. In een soepele beweging moet de schuifpui open en dicht gaat. Niet alleen nu, maar voor de rest van de levensduur van de schuifpui. De schuifpui komt uit een Nederlandse fabriek en er is een intensieve samenwerking tussen de fabriek en Horsten kozijnen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Inzicht en vakmanschap zijn essentieel om niet alleen goede keuzes te maken tijdens het plaatsen, maar ook dat deze keuzes bijdragen aan een lange levensduur van het pand en van de schuifpui. Er wordt rekening gehouden met bouwkundige aspecten als:

  • Draagconstructie
  • Spouw
  • Afwatering
  • Isolatie

Horsten laat enkel de beste monteurs de schuifpui plaatsen hierdoor wordt de hoge kwaliteitsnorm gewaarborgd. 


Een schuifpui zoals u het wilt

Uw schuifpui is altijd maatwerk. Wij horen graag wat uw wensen zijn en geven u advies over de verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten over een schuifpui op maat? Lees dan meer over de onderwerpen hieronder:

Stijl en uitvoering

Horsten Kozijnen levert een schuifpui in kunststof, aluminium of hout. De focus ligt op de kunststof schuifpuien en aluminium schuifpuien. De prijzen van een schuifpui verschillen per materiaalsoort, grootte en extra wensen.

Ventileren

Een schuifpui zorgt voor veel licht en, wanneer open, veel schone lucht. Toch is het niet altijd prettig om de schuifpui open te moeten zetten om te kunnen luchten. In een schuifpui is het mogelijk om boven de ruit een ventilatierooster te plaatsen die altijd in de gewenste stand gezet kan worden. Hierdoor creëert u extra ventilatiemogelijkheden in de schuifpui.

Onderhoud

Een schuifpui heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Wanneer een schuifpui stroef loopt kan het voorkomen dat deze gesmeerd moet worden. We helpen u graag wanneer dit voorkomt.

Sluiting en Politie keurmerk
Een schuifpui heeft een soepele, maar veilige vergrendeling. Deze vergrendeling voldoet aan de eisen van het politie keurmerk. Een schuifpui heeft altijd veel glas. Dit zorgt juist voor die grote hoeveelheid licht in de woning.

Echter is een grote ruit ook een zwaktepunt wanneer er niet het juiste glas in zit. Horsten kozijnen plaatst altijd een schuifpui met valveilig en inbraak werend glas. Hierdoor is het niet mogelijk om het glas in te slaan of om er doorheen te vallen. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van een schuifpui kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen de schuifpui veel langer mee gaan. 

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om een schuifpui volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen. 

 

 

Schuifpui voor een gunstige prijs

De prijs van een schuifpui hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vlijblijvend advies over. Horsten kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw schuifpui.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van schuifpuien in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden schuifpuien in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van de schuifpui moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Schuifpui kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar een schuifpui en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe schuifpui. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom

Het gemiddelde van 94 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Wij zijn erg tevreden over de levering en t plaatsen v d kozijnen."

Ton, Hapert - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 8,3