Afspraak maken offerte

Schuifpuien op maat

Een op maat gemaakte schuifpui geeft een directe meerwaarde aan uw woonkamer, keuken of andere woonruimte. Er komt allereerst veel daglicht naar binnen. Door de grote raampartijen kunt u de tuin bovendien eenvoudig bij de woning betrekken.

Net zoals een deur of kozijn is een maatwerk schuifpui altijd uniek, want we produceren deze volledig naar de wensen van onze klant. We zorgen ervoor dat uw nieuwe óf gerestaureerde schuifpui perfect past in uw woning en uiteraard makkelijk te bedienen is. Met het oog op een veilige bediening letten we op details voor zowel jonge als oude gebruikers, zodat de schuifdeuren soepel kunnen openen en sluiten.

Lees meer over onze werkwijze

Horsten Kozijnen stelt niet alleen hogen eisen aan het gebruik van een schuifpui, maar ook aan de productie ervan. Daarom werken wij intensief samen met een Nederlandse fabriek waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bekijk hieronder de verschillende materialen waarin we schuifpuien aanbieden én repareren:

Verzekerd van een veilige schuifpui

Alle schuifpuien voldoen aan het politiekeurmerk en zijn voorzien van een 5-puntssluiting. Deze sluiting wordt, in tegenstelling tot de vorige generaties, geactiveerd door de sleutel te draaien. Oudere generaties maken gebruik van de klink die naar boven gedraaid moet worden. Daar waar het nodig is adviseren wij altijd valveilig en inbraakwerend glas. Dit glas is bestand tegen het ‘intikken’ van de ruit en zal niet breken wanneer iemand per ongeluk tegen het glas aanloopt.

De (raam)kozijnen zijn uitgerust met een speciale instellingsstand. Hierdoor is ventilatie mogelijk zonder dat het politiekeurmerk teniet wordt gedaan. De deuren zijn voorzien van een speciaal anti-uitboor cilinderslot, waardoor het vrijwel niet mogelijk is een slot uit te boren. Deze sloten zijn bovendien voorzien van een SKG 2 of SKG 3 certificering.

De prijs van een schuifpui op maat

De kosten voor een nieuwe schuifpui hangen grotendeels af van de keuzes die gemaakt worden. Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief hoogstaand product in combinatie met het deskundige advies van onze vakmensen. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw schuifpui.

Diverse glassoorten

Er verschillende glassoorten mogelijk in een schuifpui. U kunt onder meer kiezen voor gestraald glas, mat glas, melkglas en glas met folie. Deze kunt u bekijken in onze showroom. Naast deze standaard glassoorten is er ook een optie voor glas in lood. Al deze mogelijkheden zullen we uitvoering met u bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Onderhoud en service van Horsten Kozijnen

Bij het opmeten, produceren en plaatsen van een schuifpui maken we gebruik van ons inzicht en vakmanschap, zodat elke keuze bijdraagt aan een langere levensduur. We houden daarbij rekening met onder meer de draagconstructie, spouw, afwatering en isolatie. Een schuifpui heeft hierdoor nagenoeg geen onderhoud nodig. Wanneer een schuifpui stroef loopt kan het voorkomen dat deze gesmeerd moet worden. Wij helpen u graag wanneer dit voorkomt.

Het serviceteam van Horsten Kozijnen staat daarnaast altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of onvoorziene problemen te verhelpen. Op alle producten die wij leveren krijgt u bovendien standaard 10 jaar garantie. Op deze manier dragen we er zorg voor dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe of gerestaureerde schuifpui.

Een nieuwe schuifpui kopen of deze laten repareren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe schuifpui in uw woning óf wilt u weten hoe wij uw bestaande schuifpui kunnen repareren? Wij komen graag naar uw woning toe voor advies, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u terecht op afspraak, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en vrijblijvend vragen kunt stellen aan onze ervaren vakmensen.

Vrijblijvend inspiratie opdoen?

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

Bekijk alvast onze showroom Maak hier een afspraak

Het gemiddelde van 430 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Ik raad iedereen om door horsten kozijnen de kozijnen laten plaatsen "

Jeroen, Valkenswaard - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen