Afspraak maken offerte

Deuren op maat

Een buitendeur heeft vrijwel altijd invloed op het aanzicht van een huis. Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur of openslaande tuindeuren. De uitstraling hiervan draagt hoe dan ook bij aan de totale indruk van een woning.

Horsten Kozijnen levert alleen maatwerk opdrachten waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit haalbaar is. Daarom plaatsen wij altijd een deurkozijn in combinatie met een nieuwe deur. Een precieze aansluiting van een kozijn op de deur zorgt namelijk voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast creëren we hierdoor een veilige verbinding tussen de deur en het bijbehorende slot. 

Lees meer over onze werkwijze

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor buitendeuren. Denk hierbij aan de toepassing als voordeur, achterdeur, tuindeur, dubbele openslaande deuren of een balkondeur. Bekijk hieronder waaruit u zoal kunt kiezen:

Verzekerd van veilige deuren

Wilt u uw deuren op maat laten maken door Horsten Kozijnen? Dan weet u zeker dat u kiest voor een veilig product. Zo voldoen al onze deuren aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Verder worden alle deuren voorzien van inbraakwerend deurbeslag van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG).

Deuren op maat tegen een gunstige prijs

De kosten voor een nieuwe deur en bijpassende deurkozijnen hangen erg af van de keuzes die gemaakt worden. De prijs wordt onder meer beïnvloed door het type kruk, scharnier en de glassoort of glasmaat die u besteld. We geven u hier graag vrijblijvend advies over, zodat u rustig over de mogelijkheden kunt nadenken.

Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met een passend en deskundig advies. Wij onderbouwen altijd nauwkeurig ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw deur en deurkozijn.

De service van Horsten Kozijnen

Het serviceteam van Horsten Kozijnen staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of onvoorziene problemen te verhelpen. Op alle producten die wij leveren krijgt u bovendien standaard 10 jaar garantie. Op deze manier dragen we er zorg voor dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe voordeur, achterdeur of tuindeur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwe deuren in uw woning óf wilt u gewoon even rustig oriënteren? Breng dan een bezoek aan onze gezellige én recent vernieuwde showroom in Eindhoven. Hier kunt u terecht op afspraak, zodat u op uw gemak vragen kunt stellen en rondkijken.

Vrijblijvend inspiratie opdoen?

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

Bekijk alvast onze showroom Maak hier een afspraak

Het gemiddelde van 430 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"geweldig"

Connie Konings, Tilburg - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen