Afspraak maken offerte

Accessoires

Bij Horsten Kozijnen kunt u uw producten naar wens aanpassen. In de showroom vertellen wij graag over de mogelijkheden die wij per product aanbieden. Hieronder vindt u een weergave van de meest gekozen accessoires.

Beslag

Het beslag zorgt voor de uitstraling van kozijn of deur. Er zijn verschillende mogelijkheden qua uiterlijk van een beslag. Standaard, en tevens ook de meest gekozen, wordt er een aluminium beslag geplaatst zoals hier aan de zijkant weergegeven.

Lees meer
Beslag

Rooster

In een woning is het uitermate belangrijk dat er voldoende ventilatie is voor een gezonde leefomgeving. Zowel in de winter als in de zomer is het belangrijk dat de lucht in de woning ververst wordt.

Lees meer
Rooster

Inzethor

Voor elk kozijn is het mogelijk een passende hor te leveren. De horren van Horsten Kozijnen worden altijd van aluminium gemaakt zodat deze extra stevig zijn en worden geleverd in een kleur naar keuze.

Lees meer
Inzethor

Plissé hordeur

In de zomermaanden is het prettig om de deur open te laten staan. Zo kan frisse en koele lucht de kamer is. Met een hordeur op maat hou je de vliegen en muggen buiten de deur. Onze hordeuren zijn te plaatsen in een achterdeur, maar ook in openslaande tuindeuren.

Lees meer
Plissé hordeur

Raamdecoratie

Horsten kozijnen levert een totaaloplossing voor kozijnen en deuren, hier hoort raamdecoratie ook bij. Horsten kozijnen kan op maat gemaakte raamdecoratie leveren die naadloos aansluit op het kozijn. Raamdecoratie is uitsluitend bij een nieuw kozijn te bestellen.

Lees meer
Raamdecoratie

Zonwering

Horsten Kozijnen is altijd up-to-date met de nieuwste technieken in zonweringen. Onze zonweringen passen perfect en vormen een mooi geheel samen met het kozijn. Of het nu gaat over een zonwering voor een schuifpui of een zonwering voor een kunststof kozijn welke aan de binnenkant bediend moet worden, het is geen enkel probleem. We hebben verschillende mogelijkheden in de showroom.

Lees meer
Zonwering

Zonwering in isolatieglas

Horsten Kozijnen is exclusief Polysunpunt voor deze regio. Polysun is hét merk voor zonwerende systemen in isolatieglas en drievoudig glas. U kunt bij ons terecht om de systemen te bekijken. We beantwoorden al uw vragen en voorzien u van advies.

Lees meer
Zonwering in isolatieglas

Waterslag

We komen het met enige regelmaat tegen; ‘Had ik die bruine waterslag toch maar vervangen.’ Naast de verkoop van een kunststof kozijn kunt u bij ons bijpassende producten kopen. Indien gewenst vervangen wij uw waterslag door een hardstenen variant of wij vervangen de gebroken afwatering door een nieuwe met dezelfde kleur. Deze afwatering wordt direct bij het vervangen van de kozijnen professioneel geplaatst door onze monteurs.

Lees meer
Waterslag

Vensterbank

Naast de afwatering is het ook mogelijk direct een vensterbank te laten plaatsen of de oude te vervangen. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor en we kijken graag samen met u wat uw wensen zijn. Bij veel klanten plaatsen we een hoogwaardige witte vensterbank die eenvoudig af te nemen is.

Lees meer
Vensterbank

Dorpel

In de meeste gevallen wordt bij een nieuwe deur deze ook vervangen. Veel klanten onderschatten hoeveel kou er door deze dorpel getransporteerd wordt. Horsten Kozijnen adviseert altijd een geïsoleerde glasvezel dorpel. Deze dorpels zijn mat zwart of grijs en sluiten perfect aan op de rest van het kozijn. Mocht u toch liever een andere dorpel wensen dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende alternatieven mogelijk.

Lees meer
Dorpel

Greep

Greep

Brievenbus

Brievenbus

Bel

Bel

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 442 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Kan niet beter."

Klara, Best - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9
meer beoordelingen