Afspraak maken offerte

Aluminium kozijnen

Bij aluminium kozijnen gaat het vaak om de moderne uitstraling. De dunne profielen zijn een eigenschap die bij geen ander materiaal mogelijk zijn. Dit geeft een aluminium kozijn zijn unieke uitstraling. Er is veel ruimte over voor glas en hierdoor komt er meer daglicht binnen in de aangrenzende woonruimte.

Aluminium kozijnen worden vaak gebruikt in authentieke woningen of renovatieprojecten. Dit materiaal verleent zich alleen niet voor ieder project. Wij kijken natuurlijk graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw woning.

Vraag hier vrijblijvend advies aan

Typen aluminium kozijnen

Vast kozijn
Vast kozijn
Draaikiep kozijn
Draaikiep kozijn
Valraam kozijn
Valraam kozijn
Verhuisraam kozijn
Verhuisraam kozijn

Soorten aluminium profielen

De profielen en diktes van het aluminium kunnen eenvoudig en zeer gedetailleerd aangepast worden. Er zijn in de basis drie soorten profielen: standaard, hoog isolerend en steel look. Als u wilt weten wat er zoal mogelijk is op het gebied van aluminium profielen, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Eindhoven.

Soorten aluminium profielen

Verbindingen

De verbindingen van een aluminium kozijn zijn altijd schuin. Hier is geen andere keuze in. In combinatie met de verschillende profielen geeft deze schuine lasnaad een mooi, strak en modern uiterlijk.

Verbindingen

Kleuren

Een bijzondere eigenschap van een aluminium kozijn is dat deze in vrijwel elke gewenste kleur opgeleverd kan worden. U heeft bij ons de keuze uit veertig kleuren. Hiermee wordt het kozijn niet geschilderd met een kwast, maar gelijkmatig aangebracht middels een spuit. Daarnaast kunt u kiezen voor een matte of glanzende afwerking.

Kleuren

Glassoorten

Er zijn van allerlei soorten glas mogelijk voor toepassing in aluminium kozijnen. Denk aan isolerend, geluidsdicht of glas met een bepaalde mate van doorkijk. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse patronen of een prachtige glas in lood uitstraling.

Meer lezen over onze glassoorten

Glassoorten

Ventilatieroosters

In iedere woning is het ontzettend belangrijk dat er voldoende ventilatie is voor een gezonde leefomgeving. Dit kunt u bereiken door te kiezen voor ventilatieroosters in uw aluminium kozijnen. Op deze manier zorgt u er gedurende het hele jaar voor dat de lucht in huis continu ververst wordt.

Meer lezen over roosters

Ventilatieroosters

Bijpassende accessoires

Rooster
Rooster
Waterslag
Waterslag
Vensterbank
Vensterbank

Inspiratie opdoen voor aluminium kozijnen of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van aluminium kozijnen?
Door het sterke materiaal hebben aluminium kozijnen een zeer lange levensduur. De weersomstandigheden hebben geen invloed op het materiaal en tasten het materiaal ook niet aan. Een ander voordeel hiervan is dat de kozijnen eenvoudig schoon te maken zijn.

Wat is de isolatiewaarde van aluminium kozijnen?
Eén van de eerste aannames die we altijd horen van klanten is: ‘Aluminium is toch koud?’ Dit klopt niet. Doordat een aluminium kozijn tegenwoordig, net als een kunststof kozijn, een koudebrug bevat, heeft een aluminium kozijn nagenoeg eenzelfde isolatiewaarde (U-waarde) als een kunststof kozijn.

Het gemiddelde van 442 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Dakkapel"

P., Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9
meer beoordelingen