Afspraak maken offerte

Zakelijk

Horsten Kozijnen verkoopt de producten niet alleen aan consumenten, maar ook aan zakelijke klanten. De zakelijke klant wordt op dezelfde wijze ondersteund als de consument. We nemen uitgebreid de tijd om te praten over de oplossing die het beste past bij de behoefte van uw bedrijf.

Horsten Kozijnen is bekend met het oude vakmanschap. Wij kunnen de nieuwe kozijnen, ongeacht welk materiaal, perfect plaatsen en afwerken. Zowel voor een moderne als authentieke uitstraling hebben we kennis, ervaring en verschillende mogelijkheden. Onze kennis blijft altijd up-to-date en we gaan mee met de laatste technieken die binnen de bouw aanwezig zijn. Bij zakelijke klanten plaatsten wij voornamelijk kunststof of aluminium kozijnen. Er zijn verschillende grote panden die door Horsten Kozijn voorzien zijn van nieuwe kozijnen, HR+++ glas en een uitstekende afwerking. Wij werken nauw samen met u als opdrachtgever om ervoor te zorgen dat we een zo sluitend mogelijke planning hebben. We doen er alles aan om met u mee te denken.

Mochten er na het plaatsen toch onverhoopt problemen optreden, kunt u als zakelijke klant ook rekenen op uitgebreide service vanuit onze kant. Binnen enkele dagen zorgen wij dat we samen met u een passende oplossing vinden bij het probleem of ongemak wat u ervaart.

Wat er allemaal mogelijk is en hoe de werkzaamheden plaatsvinden vertellen wij graag onder het genot van een kop koffie bij ons in de showroom.

Vereniging Van Eigenaren

Horsten Kozijnen heeft als sinds de start van het bedrijf ervaring met de Vereniging Van Eigenaren (VVE). Iedere klant is uniek, iets wat juist bij de VVE belangrijk is. We hebben gemerkt dat onze unieke formule perfect aansluit bij de grote projecten van de VVE. Ieder project wordt persoonlijk behandeld en alle ins en outs worden bekeken. We helpen de VVE in de beste oplossing voor een compleet project waarbij we rekening houden met de laatste bouwnormen.

Door de flexibele inzet kunnen we snel en efficiënt plannen en hierdoor geven we de VVE een unieke oplossing. De planning en uitvoering wordt volledig afgestemd met de VVE. Hierdoor is voor zowel de VVE als voor de bewoners de planning duidelijk en weet iedereen wat er gaat gebeuren.

Voor elke woning wordt er een perfecte oplossing gemaakt. Het kan voorkomen dat we onvoorziene zaken tegen komen. Hier doen we niet moeilijk over en worden direct opgelost. Indien er bouwtechnische problemen zijn wordt er met de opdrachtgever overlegd en zullen we de juiste en veilige maatregelingen treffen.

Bij Horsten Kozijnen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere woning wordt perfect en naar wens afgewerkt. We zorgen ervoor dat er geen rommel achter blijft en dat het zowel voor onze vakmannen als voor de bewoners veilig is.

Het kan voorkomen dat er naderhand nog service nodig is. Als iets niet helemaal naar wens is of wanneer er gebreken zijn zorgen we dat er zo snel mogelijk iemand dit in overleg komt oplossen. Service is voor ons belangrijk en we zorgen voor perfecte afwikkeling.

Een offerte voor de VVE is niet hetzelfde als voor een consument, we vertellen graag hoe we snel tot een passende offerte komen en bespreken graag uw wensen en eisen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 422 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Goede service en nette en snelle plaatsing"

M., Aarle-Rixtel - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen