Afspraak maken offerte

Dakkapellen

Uw huidige dakramen vervangen, een bestaande dakkapel renoveren of toch kiezen voor een geheel nieuwe dakkapel? Het zijn vragen die we vaak horen van onze klanten. 

Ook als u reeds een dakkapel heeft, is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor een volledig nieuwe dakkapel. Het kan namelijk erg interessant zijn ten opzichte van de kosten voor een (soms ingewikkelde) renovatieklus. 

Laat u alvast inspireren door onze projecten

Hieronder vertellen we u wat meer over de verschillen tussen een renovatie en vervanging.

Het vernieuwen of vervangen van een dakkapel

Bij het vervangen van de huidige dakramen of dakkapel wordt er een compleet nieuwe dakkapel op maat ontworpen en geleverd. Dit betekent ook dat de constructie hiervoor opnieuw in orde gemaakt moet worden. Wij kijken natuurlijk kritisch met u mee naar geschikte opties voor uw situatie.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken we uw eisen, wensen en andere relevante zaken. We houden rekening met de staat van het dak, de huidige constructie, de hellingshoek en (gewenste) uitstraling van het huis.

Hoe lang duurt de plaatsing of renovatie?

Wat uw keuze of situatie ook is: de klus voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel of het herstellen ervan is nagenoeg altijd binnen één dag geklaard. Zodra de opdracht door u is goedgekeurd, spreken we een geschikt moment af waarop we aan de slag gaan met uw dakkapel.

Wat kost het plaatsen van een dakkapel?

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe dakkapel of de renovatiemogelijkheden van uw huidige dakkapel? Dan is het begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten die daarbij komen kijken. De uiteindelijke prijs is onder meer afhankelijk van uw situatie, de materiaalkeuze, het te verrichten werk en overige persoonlijke wensen. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of een telefonisch adviesgesprek, geven wij u hier graag advies over. Zo heeft u snel inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn die eveneens binnen het beoogde budget passen.

Inspiratie voor uw dakkapel

Een dakkapel maakt van uw zolder een volwaardige woonruimte. Het zorgt direct voor meer daglicht, bewegingsruimte en vergroot daarmee het woongenot. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel in uw woning of bedrijfspand? U bent van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u vrijblijvend terecht voor advies en inspiratie. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie voor een adviesgesprek.

Vrijblijvend inspiratie opdoen?

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

Bekijk alvast onze showroom Maak hier een afspraak

Het gemiddelde van 435 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Uitstekend "

M. Sleddens , Veldhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen