Afspraak maken offerte

Aluminium deuren

Kenmerkend aan een aluminium buitendeur is het eigentijdse en moderne karakter. U zou het bijna industrieel kunnen noemen. Door de dunne profielen hebben ze een unieke uitstraling die niet te vergelijken is met een houten of kunststof deur.

Een buitendeur die vervaardigd is uit aluminium is licht, sterk en heeft als voordeel dat deze in vrijwel elke kleur leverbaar is. Door de gladde afwerking is deze deur bovendien eenvoudig te reinigen.

Uw aluminium buitendeur is altijd maatwerk, want er bestaat geen standaard aluminium voordeur, achterdeur of tuindeur. De producten die wij leveren worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Er zijn verschillende soorten aluminium buitendeuren. Denk aan een deurkozijn met een moderne smalle rand of juist een stoere bredere rand.

In onze showroom kunt u de mogelijkheden op uw gemak bekijken en wellicht vindt u daar precies de deur waarnaar u op zoek was.

Maak een afspraak in onze showroo

Typen aluminium buitendeuren

Samengesteld paneel
Samengesteld paneel
Sierpaneel
Sierpaneel

Kleuren

Een interessant voordeel van een aluminium buitendeur en kozijn is dat deze in vrijwel elke gewenste kleur opgeleverd kan worden. U heeft bij ons de keuze uit veertig kleuren. Hiermee wordt het aluminium deurkozijn niet geschilderd met een kwast, maar gelijkmatig aangebracht middels een spuit. Tot slot kunt u kiezen voor een matte of glanzende afwerking.

Kleuren

Glas voor een aluminium buitendeur

Afhankelijk van uw eisen en woonwensen, kunt u kiezen uit verschillende soorten glas in het kozijn van uw aluminium buitendeur. Denk aan glas met isolerende eigenschappen, maar ook met een hogere geluidsdichtheid of bepaalde mate van doorkijk. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse patronen of voor een authentieke glas in lood uitstraling.

Meer lezen over onze glassoorten

Glas voor een aluminium buitendeur

Isolatiewaarde van aluminium

Een aluminium buitendeur geeft een uitstekende isolatiewaarde. Door net als in een aluminium kozijn gebruik te maken van een koudebrug én de combinatie van het beste HR+++ glas, kunt u genieten van een buitendeur die de warmte optimaal binnenhoudt.

Isolatiewaarde van aluminium

Onze service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de nieuwe buitendeuren kunt genieten. Daarom geven wij tien jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de aluminium deuren volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen, kan het weleens voorkomen dat er service nodig is. Zo kan een deur soms onverhoopt klemmen of moet deze opnieuw gesteld worden. Uiteraard komen we hiervoor meteen terug en repareren deze problemen kosteloos. Over het algemeen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Onze service en garantie

Advies over aluminium buitendeuren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor aluminium deuren en deurkozijnen voor uw woning of bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Indien gewenst komen we ook op locatie langs om u te voorzien van een vrijblijvend advies. 

Advies over aluminium buitendeuren

Inspiratie opdoen voor aluminium deuren of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 430 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Dakkapel geplaatst met aandacht voor specifieke situatie en wensen "

Remco , Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9
meer beoordelingen