Afspraak maken offerte

Kunststof schuifpuien

Van alle materialen voor een schuifpui is de kunststof variant doorgaans het voordeligst geprijsd. Uiteraard is dit wel afhankelijk van specifieke eisen en wensen. Een ander voordeel is dat kunststof zeer weinig onderhoud vergt én de schuifpui tot wel vijftig jaar meegaat.

Onze kunststof schuifpuien zijn afkomstig uit een Nederlandse fabriek. Door een intensieve samenwerking waarborgen we de hoge kwaliteit van onze producten. Ons inzicht en vakmanschap zijn niet alleen essentieel tijdens de opmeting en plaatsing van de schuifpui. Dit zorgt er ook voor dat alle keuzes gedurende het proces bijdragen aan een optimale levensduur. Zo houden wij onder meer rekening met aspecten als draagconstructie, spouw, afwatering en isolatie.

Laat u vrijblijvend adviseren

Typen schuifpuien van kunststof

2-delige kunststof schuifpui
3-delige kunststof schuifpui
4-delige kunststof schuifpui
Kunststof schuifkantel schuifpui

Mogelijkheden voor een kunststof schuifpui op maat

Horsten Kozijnen biedt vier verschillende soorten kunststof schuifpuien aan: 2-delig, 3-delig, 4-delig en een zogenoemde schuifkantel. Dit laatste type kiept als het waren open in plaats van dat deze schuift. Bij iedere schuifpui die wij leveren, staat een optimaal gebruiksgemak tijdens de hele levensduur centraal. In één soepele beweging moet de schuifpui altijd kunnen openen en sluiten.

Voor alle materialen die wij leveren is het mogelijk om te kiezen uit hoeveel onderdelen de schuifpui bestaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de schuifpui de hoek om te laten gaan of een variant met draaikiep ramen te kiezen.

Mogelijkheden voor een kunststof schuifpui op maat

Ventileer uw huis met extra ventilatieroosters

Een schuifpui zorgt direct voor veel extra daglicht in huis én zodra deze open staat natuurlijk ook voor frisse lucht. We kunnen ons voorstellen dat u deze niet altijd open hebt staan en dat u deze in koudere jaargetijden liever helemaal gesloten houdt. Toch kunt u uw huis het hele jaar voorzien van een continue toestroom van frisse buitenlucht. Dit kan door plaatsing van een ventilatierooster vlak boven het raam van de schuifpui. Deze kunt u naar behoefte op de gewenste stand instellen. Op deze manier kunt u uw woning altijd luchten, zonder de schuifpui te openen en zonder in te leveren op kostbare warmte binnenshuis.

Ventileer uw huis met extra ventilatieroosters

Onderhoudsvriendelijke kunststof schuifpui

Een schuifpui van kunststof heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Wanneer een schuifpui onverhoopt stroever loopt kan het wel voorkomen dat deze gesmeerd moet worden. Zodra u dit opmerkt, kunt u uiteraard bij ons terecht en maken onze vakmannen het snel in orde.

Onderhoudsvriendelijke kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui met bijpassende hor

Bij een kunststof schuifpui is het mogelijk een geïntrigeerde plisséhordeur toe te voegen. Deze wordt naadloos op de schuifpui bevestigd en geeft een mooi, goed sluitend geheel waardoor vliegen en andere insecten buitenshuis blijven. De hordeur is bovendien makkelijk open en dicht te schuiven.

Kunststof schuifpui met bijpassende hor

Wat kost een kunststof schuifpui?

De kosten voor een nieuwe kunststof schuifpui zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief hoogstaand product in combinatie met het deskundige advies van onze vakmensen. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw schuifpui.

Wat kost een kunststof schuifpui?

Bijpassende accessoires

Plissé hordeur
Plissé hordeur

Inspiratie opdoen voor kunststof schuifpuien of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 422 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Fantastisch "

van Straten , Geldrop - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen