Afspraak maken offerte

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden al vanaf de jaren ’90 geplaatst. Sindsdien is er alleen wel het een en ander veranderd. Zo is deze kunststof omlijsting rondom ramen allereerst een stuk sterker en heeft het product een moderne uitstraling gekregen.

Kiest u ervoor om uw kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen van Horsten, dan kiest u voor de beste kunststof ramen die er in de markt te krijgen zijn. Onze kozijnen zijn afkomstig van een Nederlandse fabriek, waarbij veel waarde wordt gehecht aan de productkwaliteit. Wij werken daarnaast nauw samen met de fabriek om deze kwaliteit doorlopend te waarborgen.

Maak hier vrijblijvend een afspraak

Typen kunststof kozijnen

Vast kozijn
Vast kozijn
Draaikiep kozijn
Draaikiep kozijn
Valraam kozijn
Valraam kozijn
Verhuisraam kozijn
Verhuisraam kozijn

Soorten kunststof profielen

Wij bieden diverse Cube, Trend en Classic profielen aan van kunststof. Deze bevatten een brede of juist een smalle rand.

Soorten kunststof profielen

Verbindingen

Er zijn diverse mogelijkheden als het aankomt op de verbindingen van kunststof profielen. De schuine lasnaad is de originele manier. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een rechte lasnaad, beter bekend als een HVL (Hollandse Hoek) verbinding. De rechte naad geeft het kunststof kozijn een zeer realistische houtlook uitstraling.

Verbindingen

Kleuren

Bij onze kunststof kozijnen kunt u kiezen uit maar liefst veertig kleuren. Daarnaast is het mogelijk om zowel de binnen- als buitenkant van het kozijn te voorzien van een afzonderlijke kleur. Een andere mooie optie is een houtnerfprofiel of juist een gladde afwerking. Ook hierbij kunt u kiezen om de binnen- en buitenzijde te voorzien van een andere kleur of structuur.

De gladde afwerking is enkel in wit en crème-wit beschikbaar.

Kleuren

Glassoorten

In de keuze van het glas voor kunststof kozijnen is er van alles mogelijk. We bieden onder meer glas aan met unieke eigenschappen voor isolatie, geluidsdichtheid en doorkijk. Daarnaast is het ook mogelijk verschillende patronen te kiezen of voor een authentieke glas in lood uitstraling te gaan.

Meer lezen over onze glassoorten

Glassoorten

Ventilatieroosters

In een woning is het uitermate van belang dat er voldoende ventilatie is voor een gezonde leefomgeving. Tijdens elk jaargetijde moet de lucht binnenshuis geregeld ververst worden. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit op peil blijft. Ook als u reeds ventilatieroosters heeft, is het belangrijk om deze met enige regelmaat te controleren én indien nodig te vervangen voor nieuwe.

Meer lezen over roosters

Ventilatieroosters

Bijpassende accessoires

Rooster
Rooster
Inzethor
Inzethor
Raamdecoratie
Raamdecoratie
Waterslag
Waterslag
Vensterbank
Vensterbank

Inspiratie opdoen voor kunststof kozijnen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?
Kunststof kozijnen zijn op de eerste plek zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft deze in principe alleen zo nu en dan schoon te maken met een vochtige doek. Voor de rest heeft u er over het algemeen geen omkijken naar. Daarnaast zijn kunststof kozijnen een slimme keuze als u uw huis beter wilt isoleren. Deze hebben namelijk de hoogste isolatiewaarde in vergelijking met andere materiaalsoorten. Tot slot verleent de kunststof variant zich voor vrijwel ieder soort glas.

Wat kosten kunststof kozijnen?
De prijzen van kunststof kozijnen hangen erg af van de keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een kunststof kozijn. Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Welke garantie en service hanteert Horsten Kozijnen?
Wij vinden het belangrijk dat u lang van de door ons geplaatste kunststof kozijnen kunt genieten. Daarom geven wij 10 jaar garantie. Ondanks dat onze vakkundige monteurs opgeleid zijn om de kozijnen volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen, kan het weleens voorkomen dat er onvoorziene service nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we uiteraard graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Waarin verschilt Horsten Kozijnen van de concurrent?
Het vergelijken van kunststof kozijnen tussen de verschillende leveranciers is erg lastig. De prijzen tussen de kozijnen kunnen verschillen terwijl het kozijn er aan de buitenkant exact hetzelfde uit ziet. Desondanks kunnen er aan de binnenkant belangrijke verschillen zijn. Voorbeelden hiervan zijn: de glasmaat, wel of niet valveilig glas, HR++ in plaats van HR+++ of de dikte van het staal dat in het kunststof kozijn zit voor de stevigheid.
Wanneer er bezuinigd wordt op deze essentiële onderdelen kan het de levensduur van de kunststof kozijnen verkorten of veroorzaakt het later serieuze problemen. Wij gebruikten enkel leveranciers waar we al jarenlang zaken mee doen en waarbij alle bovengenoemde aspecten kwalitatief goed in orde zijn. Dit zorgt voor een product met een lange levensduur die ook al die tijd mooi blijft.

Het gemiddelde van 399 beoordelingen.
96% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Geweldig"

J. , Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen