Afspraak maken offerte

Kunststof deuren

Een kunststof deur kent als belangrijkste eigenschap een zeer hoge isolatiewaarde, net zoals bij kunststof kozijnen. Door de vele afwerkingsmogelijkheden in kleuren en structuren, is een kunststof deur geschikt voor vrijwel elke woning én woonstijl.

In tegenstelling tot sommige andere materialen voor een buitendeur, hoeft u zich bij kunststof niet druk te maken om regelmatig terugkerende onderhoudswerkzaamheden. Een klein sopje en een vochtige doek volstaan, wanneer u deze toch zo nu en dan wilt schoonmaken.

Laat u vrijblijvend adviseren

Verbindingen

Een kunststof deur bevat altijd een schuine lasnaad. Deze is zowel aan de voor- als achterzijde van de deur zichtbaar. Desalniettemin valt de naad zelf nauwelijks op, doordat de naad hoogwaardig is afgewerkt.

Verbindingen

Scharnieren

U kunt bij kunststof deuren kiezen uit een tweetal soorten scharnieren: een kleine en een grote. De grote versie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: crème, wit en zilver. De kleine variant is er enkel in het aluminium, oftewel een zilverwitte grijstint.

Scharnieren

Kleuren voor kunststof buitendeuren

Er zijn veertig verschillende kleuren mogelijk en er is de mogelijkheid om het kunststof kozijn aan de buitenkant een andere kleur te geven dan aan de binnenkant. U hebt de optie om te kiezen voor een houtnerfprofiel of een gladde afwerking. Ook hierbij kunt u kiezen om zowel de buiten als binnenkant te voorzien van een verschillende structuur. De gladde afwerking is enkel in wit en crème-wit beschikbaar.

Kleuren voor kunststof buitendeuren

Glassoorten

Afhankelijk van uw eisen en woonwensen, kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. Denk aan glas met isolerende eigenschappen, maar ook met een hogere geluidsdichtheid of bepaalde mate van doorkijk. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse patronen of voor een authentieke glas in lood uitstraling.

Meer lezen over onze glassoorten

Glassoorten

Bijpassende accessoires

Plissé hordeur
Plissé hordeur
Raamdecoratie
Raamdecoratie
Dorpel
Dorpel
Greep
Greep
Brievenbus
Brievenbus
Bel
Bel

Inspiratie opdoen voor kunststof deuren of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 435 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"4 sterren: goede service, goed behandeld"

Caroline, Waalre - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9
meer beoordelingen