Afspraak maken offerte

Aluminium schuifpuien

Een aluminium schuifpui kenmerkt zich door zijn strakke profiel. De dunne omranding is net zo sterk als die van alternatieve materialen. Dat maakt aluminium geschikt voor plaatsing in nagenoeg alle soorten kantoor- of woonruimtes.

Net zoals een deur of kozijn is een maatwerk schuifpui altijd uniek, want we produceren deze volledig naar de wensen van onze klant. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe óf gerestaureerde schuifpui perfect past in de beoogde woonruimte én uiteraard makkelijk te bedienen is. Om het openen en sluiten van de schuifpui geschikt te maken voor zowel jonge als oude gebruikers, letten we bovendien op extra details voor een veilige bediening.

Laat u vrijblijvend adviseren

Typen schuifpuien van aluminium

2-delige aluminium schuifpui
3-delige aluminium schuifpui
4-delige aluminium schuifpui

Mogelijkheden voor een aluminium schuifpui op maat

Als u kiest voor een aluminium schuifpui, dan kiest u voor een eigentijds en zeer stevig design. Daarnaast kunt u dit product voorzien van een geheel eigen uitstraling, want er zijn maar liefst veertig verschillende RAL-kleuren waaruit u kunt kiezen. Daar komt bovenop dat u kunt kiezen tussen een matte of glanzende afwerking.

Uw aluminium schuifpui is altijd op maat gemaakt, want er bestaat eigenlijk geen standaard schuifpui. Omdat het maatwerk is, heeft u allerlei keuzemogelijkheden in de stijl en uitvoering van de schuifpui. Zo zijn er onder meer verschillende groottes, indelingen en profielen. Er zijn diverse typen indelingen van de schuifpui, waarvan een 2-delige de meest voorkomende is. Deze ziet u geregeld terug in schuifdeuren richting de achtertuin, bijvoorbeeld in een serre of rechtstreeks vanuit de keuken of woonkamer.

Mogelijkheden voor een aluminium schuifpui op maat

Onderhoudsvriendelijk materiaal voor een schuifpui

Een groot voordeel van aluminium als materiaal voor uw schuifpui is de gebruiksvriendelijkheid ervan. Anders gezegd: met deze schuifpui heeft u weinig omkijken naar het onderhoud. Als er wat zand of stof op zit, kunt u het makkelijk schoonmaken met schoon water of een pH-neutraal reinigingsmiddel. Uiteraard kunt u voor advies altijd terecht bij ons, zodat u jarenlang kunt genieten van de uitstraling van uw aluminium schuifpui.

Onderhoudsvriendelijk materiaal voor een schuifpui

Wat zijn de kosten voor een aluminium schuifpui?

De prijs van een nieuwe aluminium schuifpui is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief hoogstaand product in combinatie met het deskundige advies van onze vakmensen. Wij zorgen altijd voor een nauwkeurige onderbouwing van het gegeven advies en leggen u uit waarom bepaalde keuzes van belang zijn voor de levensduur van uw aluminium schuifpui.

Wat zijn de kosten voor een aluminium schuifpui?

Kies voor een handige ingebouwde hor

Bij een aluminium schuifpui kunt u ook een geïntrigeerde plisséhordeur toevoegen. Deze wordt naadloos op de schuifpui bevestigd en geeft een mooi, goed sluitend geheel waardoor vliegen en andere insecten buitenshuis blijven. De hordeur is bovendien makkelijk open en dicht te schuiven.

Kies voor een handige ingebouwde hor

Bijpassende accessoires

Plissé hordeur
Plissé hordeur

Inspiratie opdoen voor aluminium schuifpuien of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 435 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Waar voor je geld"

David, Gemert - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 8
meer beoordelingen