Afspraak maken offerte

Horsten Kozijnen voor een complete oplossing

Mocht u na plaatsing niet 100% tevreden zijn neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen samen met u kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.Wij hebben de juiste knowhow in huis voor het vakkundig plaatsen van kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, rolluiken en zonwering in zowel nieuwbouw als renovatie. Horsten Kozijnen is uw kozijnspecialist in Eindhoven, maar ook voor de aanbouw van een dakkapel en tuindeuren in Eindhoven en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Veiligheid, comfort, kwaliteit en maatwerk

Wij behandelen onze klanten zoals we zelf willen worden behandeld: via een persoonlijke benadering. Dat betekent direct contact, openheid, een snelle service en met advies op maat. We komen graag bij u thuis om samen met u de huidige situatie te bekijken en u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden. Daarbij komen uw woonwensen en ons vakmanschap samen. Hierbij staan veiligheid, comfort en kwaliteit voorop.

Onze werkwijze

  • Je neemt contact op met Horsten Kozijnen. Dit kan telefonisch, via de website of via de mail.
  • Binnen 2 werkdagen neemt Horsten Kozijnen contact met je op, telefonisch of via de mail. 
  • Naar aanleiding van dit contact wordt er een afspraak op locatie of een afspraak in de showroom gepland.
  • Na de afspraak op locatie of in de showroom wordt er een offerte afgegeven.
  • Deze offerte wordt door de vertegenwoordigers graag nog eens toegelicht tijdens een gesprek.
  • Enthousiast? Dan komt er altijd een monteur op locatie meten.
  • Na het geven van de opdracht word je binnen 1 á 2 weken ingelicht over wanneer de kozijnen geplaatst worden.
  • De vertegenwoordiger blijft het gehele proces jouw contactpersoon.
  • Mocht eventuele service achteraf nodig zijn dan plannen we dit zo snel mogelijk samen in.

Waarom Horsten Kozijnen?

Het begon allemaal ruim dertig jaar geleden toen Cas Horsten als tiener al wist dat de bouwwereld 'zijn' wereld was. Hij kreeg in het Moergestelse bouwbedrijf van zijn vader de liefde voor de bouw met de paplepel ingegoten.

Horsten Kozijnen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak via nieuwbouw en renovatie van kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, rolluiken en zonwering.

Wij houden van een persoonlijke benadering: direct contact, snelle service en advies op maat. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, voor optimaal wooncomfort. Horsten Kozijnen biedt duurzame materialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Geen klus start voordat uw wensen volledig in kaart zijn gebracht. Elk bouwproject zien wij als een ideale samensmelting van uw woonideeën en ons ervaren vakmanschap. Voor een vrijblijvend advies over uw specifieke leefsituatie komen wij graag naar u toe. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoe beter de kwaliteit, des te groter uw wooncomfort. Wij werken met duurzame materialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Al onze producten hebben het politiekeurmerk Veilig Wonen en u krijgt er ook nog eens tien jaar garantie op. Bovendien kunt u rekenen op advies en bemiddeling tijdens het gehele bouwproces. Daarom is Horsten Kozijnen uw specialist in Eindhoven!


Montage

Horsten Kozijnen werkt alleen met vakkundige monteurs. Hun technisch inzicht en precisie zorgen ervoor dat onze kwaliteitsproducten nauwkeurig in of aan uw woning worden gemonteerd. Bent u niet honderd procent tevreden? In goed overleg met u komt de monteur altijd tot de gewenste oplossing.

Service

Horsten Kozijnen streeft naar een optimale levering echter kan het voorkomen het product niet geheel naar wens is. Mocht u na plaatsing niet 100% tevreden zijn neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen samen met u kijken hoe we dit passend kunnen oplossen.

U kunt via de contactpagina direct een service aanvraag indienen. Indien u liever telefonisch contact wilt opnemen is dit ook mogelijk.

Afspraak is afspraak

U moet kunnen bouwen op een goede partner
Wat heeft u aan een aantrekkelijke offerte als uw leverancier onbetrouwbaar is? Wij houden niet van snelle praatjes en gouden bergen. Horsten Kozijnen geeft uitgebreid, persoonlijk advies en ziet een belofte heel zwart-wit: wat wij beloven, komen we na.

Horsten Kozijnen heeft ruim 25 jaar expertise in de bouw en werkt uitsluitend met solide materialen die optimale veiligheid, stabiliteit, warmte-isolatie en geluidsbescherming waarborgen. Op onderstaande producten – verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen – geven wij u tien jaar garantie.

Wij weten hoe belangrijk het is om volledig te kunnen vertrouwen op uw projectuitvoerder. Het begint met een goed advies op basis van uw ideeën en wensen. Daarna kunt u alles uit handen geven; wij verzorgen uw bouwproject van a tot z.

Het team

Iedere klant is uniek en iedere oplossing is anders. De drempel tot het aanspreken van ons team willen we laag houden. Iedereen die bij Horsten werkt, werkt vanuit een expertise en is een vakman in de werkzaamheden waarvoor hij of zij ingezet wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 442 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Alles heel goed verlopen ,"

Diana Moorrees, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen