Afspraak maken offerte

Plissé hordeur

In de zomermaanden is het prettig om de deur open te laten staan. Zo kan frisse en koele lucht de kamer in. Met een hordeur op maat hou je de vliegen en muggen buiten de deur. Onze hordeuren zijn te plaatsen in een achterdeur, maar ook in openslaande tuindeuren.

Het gemak van een hordeur op maat

In tegenstelling tot normale horren heeft een hordeur een harmonica effect. Hierdoor is de deur eenvoudig open en dicht te doen en met de hand te bedienen. De insecten kunnen niet door deze deur heen. Onze vakspecialisten integreren de hordeur vakkundig met het kozijn zodat er geen kans bestaat dat het niet goed werkt of de kwaliteit achteruit gaat. Horsten Kozijnen verkoopt enkel een harmonica hordeur.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van uw hordeur kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 2 jaar garantie. Naast de 2 jaar garantie zijn we ervan overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen een hordeur veel langer mee gaat.

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de hordeuren volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Hordeur op maat voor een gunstige prijs

De prijs van hordeur hangt onder andere af van de grote van de deur. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een hordeur.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Hordeur kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar een hordeur en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe hordeur. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.


Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 435 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Heel erg tevreden"

Martien Prinsen, WAALRE - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen