offerte aanvragen

Aluminium kozijnen

Home » Aluminium kozijnen »

Mogelijkheden van aluminium kozijnen

Door het sterke materiaal hebben aluminium kozijnen een zeer lange levensduur. De weersomstandigheden hebben geen invloed op het materiaal en tasten het materiaal ook niet aan. Hierdoor zijn de kozijnen eenvoudig schoon te maken. Een van de eerste aannames die we altijd horen van klanten is: ‘Aluminium is toch koud?’ Dit klopt niet. Doordat een aluminium kozijn tegenwoordig, net als een kunststof kozijn, een koudebrug heeft, heeft een aluminium kozijn nagenoeg eenzelfde isolatiewaarde als een kunststof kozijn.

Uw aluminium kozijn is altijd op maat gemaakt, er bestaat geen standaard kozijn. Omdat het maatwerk is heeft u vele verschillende mogelijkheden in de stijl en uitvoering van het kozijn. Zo zijn er verschillende typen kozijnen, profielen en verbindingen mogelijk, maar u heeft ook ruime keuze uit kleuren, veiligheidsmogelijkheden en accessoires.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 165 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Van eerste bezoek in de showroom tot en met realisatie gewoon goed verlopen. Duidelijke offerte, duidelijke afspraken/planning en tevreden over prijs en kwaliteit."

H., Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9,0
meer beoordelingen
Home » Aluminium kozijnen »