offerte service

Kunststof tuindeuren

Home » Kunststof tuindeuren »

Typen tuindeuren

Lege deur
Borstwering panelen vlak
Borstwering panelen geprofileerd
Stapeldorpels

Meer over kunststof tuindeuren

Buitendeuren, zoals dubbele of openslaande tuindeuren, geven een extra ruime uitstraling aan uw woonruimte. Horsten kozijnen levert de dubbele tuindeuren in verschillende materialen, zoals hout, kunststof of aluminium. De dubbele tuindeuren zorgen voor extra veel licht en ruimte. Stel uw woonkamer met openslaande tuindeuren eens voor bij de eerste zomerstralen in de ochtend.

Mogelijkheden voor een unieke dubbele buitendeuren

Welke buitendeur u ook wilt, bij Horsten Kozijnen is het bijna altijd te realiseren. Waar eerst een kozijn heeft gestaan, is het mogelijk om grote openslaande tuindeuren te installeren. De vakmensen van Horsten zijn erop getraind dit soort werkzaamheden te realiseren. Er zijn vele verschillende stijlen mogelijk, zoals modern of landelijk, deze zijn afhankelijk van de materiaalkeuze.

Over het algemeen zijn tuindeuren een onderdeel van een woonkamer. De unieke uitstraling van de grote deuren zorgen voor een ruimer gevoel in de woonkamer. Ondanks de grootte van de deur zorgen de laatste technieken en sterke materialen er voor dat de deur voor jaren zorgeloos plezier zorgt. Het uiterlijk is sterk afhankelijk van de plaatsing en de persoonlijke voorkeur. Er zijn drie verschillende mogelijkheden bij Horsten Kozijnen waar u als klant uit kan kiezen:

Lege tuindeur
Een lege tuindeur bevat alleen glas. We hebben verschillende glassoorten, lees meer op onze pagina over glassoorten. In of op het glas kan ook een traditioneel rooster geplaatst worden zodat de tuindeuren die unieke uitstraling krijgen.

Tuindeur met borstwering
Een achterdeur met borstwering heeft een vast paneel in de deur zitten. Dit paneel wordt op maat gemaakt en kan tot verschillende hoogtes gemaakt worden. Het is mogelijk om te kiezen tussen een vlak paneel of een paneel wat geprofileerd is.

Tuindeur met stapeldorpels
De stapeldorpels zijn de meest gekozen optie bij Horsten Kozijnen. De hoogte van de stapeldorpels is door de klant te kiezen. De stapeldorpels sluiten naadloos aan op de onderkant van de tuindeuren waardoor het als een geheel oogt. De stapeldorpels zorgen voor wat hoogte, hierdoor staan de spetters van de regen niet direct op het glas. Veel klanten kiezen daarom voor twee stapeldorpels zodat de spetters aan de buitenzijde van de deur blijven zitten. Ook de stapeldorpels zijn te combineren met de verschillende glassoorten voor de unieke uitstraling.

Isolatiewaarde
Een dubbele buitendeur of dubbele tuindeur geeft een uitstekende isolatiewaarde. Door net als in een kozijnen gebruik te maken van een koudebrug en de combinatie van het beste HR+++ glas kunt u genieten van een buitendeur die de warmte binnen houdt. Horsten zal altijd de veiligheid in de gaten houden en u een advies geven waarbij er rekening is gehouden met uw veiligheid alsmede de inbraak weerbaarheid.

Dubbele buitendeur of tuindeur kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de deuren en kozijnen en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe dubbele buitendeur of tuindeur. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar."

Matthieu, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Kunststof tuindeuren »