offerte service

Aluminium schuifpuien

Home » Aluminium schuifpuien »

Mogelijkheden van een aluminium schuifpui

Uw aluminium schuifpui is altijd op maat gemaakt, er bestaat geen standaard schuifpui. Omdat het maatwerk is heeft u vele verschillende mogelijkheden in de stijl en uitvoering van de schuifpui. Zo zijn er verschillende groottes, indelingen en profielen mogelijk, maar u heeft ook ruime keuze uit kleuren.

Voorbeeld 2-delig
Er zijn verschillende mogelijkheden in indelingen van de schuifpui, een 2-delige indeling is de meest voorkomende schuifpui.
 
Kleuren
U heeft de keuze uit een gladde afwerking of u kunt kiezen voor een structuur. Bij beide afwerkingen heeft u keuze uit 40 verschillende kleuren en er is de mogelijkheid om het aluminium kozijn aan de buitenkant een andere kleur te geven dan aan de binnenkant.
 
Glassoorten
Er verschillende glassoorten mogelijk. U kunt onder andere kiezen voor gestraalt glas, mat glas, melkglas en glas met folie. Deze zijn in showroom te bekijken. Naast deze standaard glassoorten is er ook nog een optie op te kiezen voor glas in lood. Deze wensen zullen we uitvoering met u bespreken over de mogelijkheden en prijzen.
 
Veiligheid (sluiting en politiekeurmerk)
Alle schuifpuien voldoen aan het politiekeurmerk en maken gebruik van een 5 punt sluiting. Deze sluiting wordt, in tegenstelling tot de vorige generaties, geactiveerd door de sleutel te draaien. Oudere generaties maken gebruik van de klink die naar boven gedraaid moest worden.
Daar waar nodig is adviseren wij altijd valveilig en inbraak werend glas. Dit glas is geschikt tegen het ‘intikken’ van de ruit en zal niet breken wanneer iemand per ongeluk tegen het glas aanloopt.
 
Accessoires
Plisehordeur

Bij een schuifpui is het mogelijk een geïntrigeerde plisehordeur te kopen. Deze wordt naadloos op de schuifpui aangesloten en geeft een mooi goed sluitend geheel wat ervoor zorgt dat vliegen en andere insecten uw woning niet in kunnen. Deze hordeur is gemakkelijk open en dicht te schuiven.
 
Rooster
Een schuifpui zorgt voor veel licht en, wanneer deze open staat, voor frisse lucht. Toch is het niet altijd prettig om de schuifpui open te moeten zetten om te kunnen luchten. In een aluminium schuifpui is het mogelijk om een rooster te plaatsen. Deze bevat een aluminium gaas die in dezelfde kleur geleverd kan worden. Hierdoor is er wel ventilatie, maar hoeft u geen concessies te doen op het uiterlijk.
 
Aluminium schuifpui voor een gunstige prijs

De verschillende keuzes die u maakt voor uw aluminium schuifpui hebben invloed op de prijzen. Dit leveren we altijd tegen een passende en betaalbare prijs. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een schuifpui. Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.
 
Service en garantie
Wij vinden het belangrijk dat u lang van de schuifpui kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de schuifpui volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat de schuifpui niet soepel loopt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.
 
Aluminium schuifpui kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar een schuifpui en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe aluminium schuifpui. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"perfect"

Patrick, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Aluminium schuifpuien »