Afspraak maken offerte

Zonwering

Horsten Kozijnen is altijd up-to-date met de nieuwste technieken in zonweringen. Onze zonweringen passen perfect en vormen een mooi geheel samen met het kozijn. Of het nu gaat over een zonwering voor een schuifpui of een zonwering voor een kunststof kozijn welke aan de binnenkant bediend moet worden, het is geen enkel probleem. We hebben verschillende mogelijkheden in de showroom.

Horsten kozijnen levert twee verschillende zonweringen: 

Screen

Perfecte aansluiting van de zonwering op uw kozijn of schuifpui
Een van de meest gebruikte zonwering is de decoratieve zonwering. Deze zonwering wordt op maat gemaakt, waardoor deze exact aansluit op een kozijn. De zonwering wordt op het kozijn gemonteerd en wordt in dezelfde kleur als het kozijn geleverd. Wilt u de zonwering op uw schuifpui laten monteren? Ook hierbij zorgen wij voor een perfecte integratie van de zonwering in het kozijn.

Hoogwaardige afwerking van zonwering op maat
Onze vakmensen monteren de zonwering in het kozijn direct bij het plaatsen van het kozijn. Indien nodig sluiten wij de zonwering aan op elektriciteit en werken wij het netjes af. Alles wordt getest en enkel wanneer de zonwering met een soepele beweging gebruikt kan worden zijn we tevreden.

Rolluik

Een rolluik en een nieuw kozijn gaan perfect samen. Het wordt tegelijkertijd geplaatst en vakkundig afgewerkt. Een rolluik kan zowel ramen, deuren als voor ene schuifpui geplaatst worden. Wij zien een rolluik altijd als maatwerk. U heeft specifieke wensen en maten en daarom nemen we altijd de tijd om rustig alle mogelijkheden door te nemen. In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden hangen.

Het gemak van een rolluik op maat
Een kozijn met rolluik zorgt voor de beste verduistering in een ruimte. Wanneer een rolluik geheel gesloten is, kan er nauwelijks tot geen licht in de kamer komen. Voor mensen die de voorkeur hebben voor een donkere kamer tijdens de nachtrust is een rolluik ideaal. Bijna alle kozijnen worden elektrisch afgemonteerd wat betekent dat door middel van een enkele knop of afstandsbediening het rolluik bediend kan worden.

De beste rolluiken die er op de markt te verkrijgen is
Er is slechts een kleine selectie wat betreft keuzes voor rolluiken, dit zijn kwalitatief de beste rolluiken die op de markt te krijgen zijn. De rolluiken die Horsten Kozijnen monteert zijn onderhoudsarm. U kunt dus zonder zorgen gebruik maken van uw rolluik. De weersinvloeden hebben geen invloed op het systeem en functioneren goed in de regen, kou en hitte. U kunt het rolluik in de gewenste kleur bestellen.

Service en garantie
Wij vinden het belangrijk dat u lang van uw rolluik kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 2 jaar garantie. Naaste de 2 jaar garantie zijn we ervan overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen een rolluik veel langer mee gaat. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de rolluiken volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 442 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Top geregeld!"

Luc Santegoets, Dongen - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 7
meer beoordelingen