Zonwering


Horsten kozijnen is altijd up-to-date met de nieuwste technieken in zonweringen. Onze zonweringen passen altijd perfect en vormen een mooi geheel samen met het kozijn. Of het nu gaat over een zonwering voor een schuifpui of een zonwering voor een kunststof kozijn welke aan de binnenkant bedient moet worden. Het is geen enkel probleem. We hebben verschillende mogelijkheden in de showroom in Eindhoven. Kom gerust langs om te kijken wat de beste mogelijkheid voor u is.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


Perfecte aansluiting van de zonwering op uw kozijn of schuifpui

Een van de meest gebruikte zonwering is de decoratieve zonwering. De zonwering wordt op maat gemaakt, waardoor deze exact aansluit op een kozijn. De zonwering wordt op het kozijn gemonteerd en wordt in dezelfde kleur als het kozijn geleverd. Een zonwering op uw schuifpui laten monteren? Ook hierbij zorgen wij voor een perfecte integratie van de zonwering in het kozijn.


Hoogwaardige afwerking van zonwering op maat

Onze vakmensen monteren de zonwering direct bij het plaatsen van een nieuw kozijn. Indien nodig sluiten wij de zonwering aan op elektriciteit en werken wij het direct netjes af. Alles wordt getest en enkel wanneer de zonwering met een soepele beweging gebruikt kan worden zijn we tevreden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot zonwering? Lees dan meer over de onderwerpen hieronder:

Stijl en uitvoering

Er zijn verschillende mogelijkheden passend bij uw kozijn of schuifpui. De verschillende mogelijkheden die we hebben:

  • Elektrisch rolluik
  • Handmatig rolluik
  • Zonwerend doek
  • Decoratie zonwering 
Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de zonwering kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen de zonwering veel langer mee gaan. 

 

Zonwering voor een gunstige prijs

De prijs van een zonwering hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vlijblijvend advies over. Horsten kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw zonwering.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Al jaren de specialist van zonweringen in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden zonweringen in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van de zonwering moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.

Zonwering kopen? Kom langs in onze showroom

Een zonwering sluit perfect aan op uw kozijn. Het is de ideale oplossing voor inkijk en verduistering. Bent u benieuwd naar een zonwering en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe zonwering. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom