Zakelijk

Horsten Kozijnen verkoopt de producten niet alleen aan consumenten, maar ook aan zakelijke klanten. De zakelijke klant wordt op dezelfde wijze ondersteund als de consument. We nemen uitgebreid de tijd om te praten over de oplossing die het beste past bij de behoefte van uw bedrijf.

Horsten Kozijnen is bekend met het oude vakmanschap, wij kunnen de nieuwe kozijnen, ongeacht welk materiaal, perfect plaatsen en afwerken. Zowel voor een moderne als authentieke uitstraling hebben we kennis, ervaring en verschillende mogelijkheden. Onze kennis blijft altijd up-to-date en we gaan mee met de laatste technieken die binnen de bouw aanwezig zijn. Bij zakelijke klanten plaatsten wij voornamelijk kunststof of aluminium kozijnen. Er zijn verschillende grote panden die door Horsten Kozijn voorzien zijn van nieuwe kozijnen, HR+++ glas en een uitstekende afwerking. Wij werken nauw samen met u als opdrachtgever om ervoor te zorgen dat we een zo sluitend mogelijke planning hebben. We doen er alles aan om met u mee te denken.

Mochten er na het plaatsen toch onverhoopt problemen optreden, kunt u als zakelijke klant ook rekenen op uitgebreide service vanuit onze kant. Binnen enkele dagen zorgen wij dat we samen met u een passende oplossing vinden bij het probleem of ongemak wat u ervaart.

Wat er allemaal mogelijk is en hoe de werkzaamheden plaatsvinden vertellen wij graag onder het genot van een kop koffie bij ons in de showroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom