offerte service

Renovatie dakkapellen

Home » Renovatie dakkapellen »

Dakkapel renoveren voor een gunstige prijs

De prijs voor een renovatie van dakkapel hangt erg af van de werkzaamheden die plaats moeten vinden en welke keuzes er gemaakt worden. Horsten Kozijnen kijkt altijd eerlijk naar een project en wat er moet gebeuren om een dakkapel weer volledig op te knappen. Wanneer de kosten niet opwegen ten opzichte van de baten kijken we graag samen naar wat de alternatieven zijn. Vooraf geven we een prijsindicatie en bespreken we samen wat de beste optie is.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de dakkapel kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om een dakkapel volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een kozijn in het dakkapel klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Dakkapel renoveren? Kom langs in onze showroom. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het renoveren van het dakkapel. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Geweldig"

J. , Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Renovatie dakkapellen »