offerte service

Nieuwbouw dakkapellen

Home » Nieuwbouw dakkapellen »

Mogelijkheden voor nieuwbouw kunststof dakkapel

Wilt u een kunststof dakkapel laten plaatsen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en keuzes te maken. Een nieuwbouw dakkapel wordt altijd op maat gemaakt. 

Dakkapel voor een gunstige prijs

De prijs van een dakkapel hangt erg af van de keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een dakkapel.
Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de dakkapel kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om een dakkapel volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een kozijn in het dakkapel klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Dakkapel kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van het nieuwe dakkapel. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Zeer goed. "

J., Waalre - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 7
meer beoordelingen
Home » Nieuwbouw dakkapellen »