offerte service

Kunststof voordeuren

Home » Kunststof voordeuren »

Typen voordeuren

Lege deur
Standaard (pre-config) deur
Vast sierpaneel (boekje)

Meer over kunststof voordeuren

Een voordeur zorgt voor het aanzicht van het huis. Horsten Kozijnen kan zowel traditionele als moderne deuren leveren. Er zijn drie verschillende opties om tot de juiste voordeur te komen:

Standaard (pre-config) voordeur
Er zijn twee verschillende deurmodellen die Horsten als standaard levert. Het voordeel van deze deuren is dat ze goedkoper zijn dan de andere opties. De deuren zijn voorzien van alle belangrijke opties en doen niet af aan een zelf samengestelde deur of een deur met een sierpaneel.

Zelf samenstellen
Als klant kunt u ook uw eigen deur samenstellen. In een advies gesprek helpen we mee met de juiste keuzes te maken. De basis is een ‘lege deur’ hierin zijn de basiselementen zoals de scharnieren en het slot al in verwerkt. Vervolgens wordt er gekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Vast sierpaneel
Een deur met een vast sierpaneel heeft geen rand en bestaat uit een vast paneel. Horsten kozijnen heeft verschillende sierpanelen en in een adviesgesprek helpen we u graag bij de keuze. De vaste panelen worden fabrieksmatig gemaakt waardoor er geen extra opties mogelijk zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Prima bedrijf."

D., Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 7
meer beoordelingen
Home » Kunststof voordeuren »