offerte service

Kunststof achterdeuren

Home » Kunststof achterdeuren »

Typen achterdeuren

Lege deur
Borstwering panelen vlak
Borstwering panelen geprofileerd
Stapeldorpels

Meer over kunststof achterdeuren

Een kunststof achterdeur moet er mooi uitzien en functioneel zijn voor de omgeving waar hij in geplaatst is. Het uiterlijk is sterk afhankelijk van de plaatsing en de persoonlijke voorkeur. Er zijn drie verschillende mogelijkheden bij Horsten Kozijnen waar u als klant uit kan kiezen:

Lege achterdeur
Een lege achterdeur bevat alleen glas. We hebben verschillende glassoorten, lees meer op onze pagina over glassoorten. Wanneer er gekozen wordt voor een lege achterdeur met enkel glas als opvulling zullen wij altijd zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelingen. Zowel voor de veiligheid van de klant en tegen inbraak.

Achterdeur met borstwering
Een achterdeur met borstwering heeft een vast paneel in de deur zitten. Dit paneel wordt op een gewenste hoogte gemaakt. Over het algemeen kiezen klanten voor een paneel tot de helft van de kunststof achterdeur. Het is mogelijk om te kiezen tussen een vlak paneel of een paneel wat geprofileerd is.

Achterdeur met stapeldorpels
De stapeldorpels zijn de meest gekozen optie bij Horsten Kozijnen. De hoogte van de stapeldorpels is door de klant te kiezen. De stapeldorpels sluiten naadloos aan op de onderkant van de achterdeur waardoor het als een geheel oogt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Dikke tien!"

Ilse, Veldhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Kunststof achterdeuren »