offerte service

Kozijnen

Home » Kozijnen »

Hout, kunststof of aluminium kozijnen?

Houten kozijnen hebben een eigen karakteristieke uitstraling
Dit was vroeger de manier om kozijnen te maken, zeer sterk en het heeft een eigen authentiek karakter. Juist die uitstraling maakt het verschil ten opzichte van alternatieve materialen. Maar het nadeel is, is dat het wel enige vorm van onderhoud vergt en duurder is in aanschaf.

Kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit
Dit is de meest gekozen optie van dit moment. De kozijnen zijn onderhoudsarm, zijn er in verschillende kleuren en hebben een hoge isolatiewaarde. De kwaliteit van deze kozijnen is heel sterk en gelijk aan die van hout. Bovendien zijn de prijzen van kunststof kozijnen zeer gunstig. Als u toch de look van een houten kozijn wilt hebben, kunt u kiezen voor een houtnerfprofiel zodat het kunststof kozijn bijna niet meer te onderscheiden is van een echt houten kozijn.

Aluminium kozijnen met een moderne unieke uitstraling
Ook aluminium kozijnen worden steeds populairder vanwege de unieke uitstraling. Door het lichte, maar sterke materiaal kunnen er dunne profielen gemaakt worden zonder in te leveren op kracht of isolatie. Aluminium kozijnen worden veelal gebruikt in oude panden of in industrie- en bedrijfspanden. Aluminium is zeer onderhoudsarm en slijtvast en zijn in verschillende kleuren mogelijk, maar de prijzen liggen over het algemeen net iets hoger dan die van de kunststof kozijnen, ze zijn niet overal toegestaan en de isolatiewaarde is minder als die van kunststof kozijnen.

Kozijnen op maat tegen gunstige prijzen

Onze kozijnen worden, ongeacht de keuze van het materiaal, op maat gemaakt. Ons streven is om een perfecte oplossing te bieden die helemaal aansluit op de wensen en mogelijkheden binnen een huis of kantoorpand. Wij houden de marktprijzen goed in de gaten zodat we op deze manier een scherp tarief kunnen aanbieden.

Wanneer u kozijnen gaat kopen geven wij u graag advies over:

  • Onderhoud
  • Isolatiewaarde
  • Uitstraling

Kozijnen vervangen/plaatsen

Afhankelijk van de maten en wensen is het plaatsen van nieuwe kozijnen in slechts enkele dagen gedaan. Gemiddeld worden alle raam- en deurkozijnen van een pand binnen een week vervangen en afgewerkt. Onze monteurs werken uiterst secuur en ruimen de rommel altijd weer netjes op.

Kozijnen kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de kozijnen en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe kozijnen. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Alles prima met een erg mooi resultaat"

Annie, Moergestel - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Kozijnen »