offerte aanvragen

Klantenvertellen

Al onze klanten vragen we om een review over onze producten en services om deze in de toekomst ook verder te kunnen verbeteren.

Met klantenvertellen kunnen we op een betrouwbare manier uw reacties kenbaar maken. Onderstaand vindt u enkele van deze reacties. U kunt ook doorklikken naar de website van Klantenvertellen voor meer informatie.


Naar klantenvertellen »

Klantenvertellen

8,6

Het gemiddelde van 152 beoordelingen.
99% van onze klanten beveelt ons aan

Naar klantenvertellen »

Showroom: 8,4
Communicatie: 8,4
Persoonlijk advies: 8,7
Montage/uitvoering: 8,7
 • 8,0
  De dakkapel is perfect geplaatst alleen is er niet overal rond het kozijn voldoende purschuim gespoten want nu het wat kouder begint te worden voelde ik op een paar plaatsen wat tocht. Heb dit inmiddels zelf verholpen door wat extra purschuim op deze plaatsen te spuiten.
  06-11-2018 - Stefan , Eindhoven
 • 10,0
  Prima service, netjes geplaatst, geen enkele klacht
  10-10-2018 - Rob , Mierlo
 • 9,0
  Prima service. Afspraak worden nagekomen en de montage subliem. In een paar uur tijd was het karwei klaar. Ik heb eerder kozijnen laten vervangen maar dat ging niet zo makkelijk als bij Horsten. Daarbij keurige afwerking. Ik heb zelf niets hoeven te doen.
  10-10-2018 - E , Helmond
 • 9,0
  Geen flauwekul , geen fratsen ,
  Gewoon kwalitiet en vakwerk !
  08-10-2018 - Ron , Schijndel
 • 10,0
  Geweldig geholpen bij onze keuze door Leo.
  Fijne mensen voor de montage.
  In 1 woord TOP!
  07-10-2018 - Anja , Son
 • 7,0
  Ik kom eerdaags nog even langs want 1 Trespa plaat zit wat scheef. Rest keurig. Graag had ik met de monteur op t einde nog alles langsgelopen maar zij werden te snel op volgende klus ingepland.
  07-10-2018 - Anja , Veldhoven
 • 9,0
  Echte vakmensen met liefde voor het vak, klant en resultaat!
  07-07-2018 - Laurette , Heeze
 • 6,0
  Initiële gesprekken waren prettig, gegeven advies leek prima. Echter hebben ze een deur niet opgemeten en bij plaatsing bleek deze dan ook niet de juiste maat. Deze moest opnieuw geproduceerd worden en op een later moment geplaatst.
  Initiële werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd, bij de "verlaatte" werkzaamheden was dat niet het geval. Flinke schades aan de geplaatste elementen, loshangende isolatie aan de buitenkant en het sluit allemaal net niet aan. Na hierover contact op genomen te hebben, hebben ze een keer vlug over de schade heen geschuurd zodat het niet meer zwart was, maar aangezien het een gladde afwerking was is het niet echt opgelost te noemen. Zwarte kras is wel vervaagd maar niet weg, en een doffe plek is er voor terug gekomen. Echter omdat de factuur al betaald was nooit meer iets van Horsten mogen vernemen...
  18-06-2018 - Sander , Eindhoven
 • 9,0
  Zeer klantgericht en nuttig advies. Voor de tweede keer gekozen voor dit bedrijf. Goede en hele fijne werknemers gehad. Chapeau!!
  05-06-2018 - Cor , Helmond
 • 10,0
  Erg prettig samenwerken
  04-06-2018 - Jos , Eindhoven
 • 8,0
  Hoge score. verdiend.tienen geef ik nooit. gr jan en ria de beer
  02-06-2018 - jan en ria , nuenen
 • 6,0
  Communiceren blijft een ding, afspraken die je met die gene maakt die de offerte maakt en komt op nemen. Worden niet of nauwelijks overgenomen door die gene die definitief komt meten. En als je met de klant afspreekt dat er lift komt zodat de kozijnen en bouwmaterialen niet over de trap hoeven. En die komt vervolgens niet is niet prettig.
  01-06-2018 - Olof , Geldrop
 • 9,0
  Montage was opzich prima op een min puntje na maar dit is netjes opgelost. Maar vind wel dat ze het zaagsel binnen beter op kunnen ruimen aangezien het bed van onze kinderen net muizenhokken waren wat ze achter lieten.
  01-06-2018 - Erwin , Eindhoven
 • 9,0
  Goede ervaring en een prachtige veranda.
  01-06-2018 - Annet , Oisterwijk
 • 10,0
  Dakkapel laten zetten, perfect gemaakt... zeker aanrader voor een dakkapel en voor kozijnen!!
  17-05-2018 - Toine , Eindhoven
 • 8,0
  Horsten heeft ons een prima product geleverd en ons uitstekend geholpen bij het plaatsen en stellen van de kozijnen.
  23-04-2018 - Gerte , Waalre
 • 8,0
  Snelle levering,goed advies en vakkundige montage.Alleen missen we nog 1 hor voor onze ramen ,we hadden er 3 besteld en er waren er maar 2 geleverd.Daar wachten we nog op,nu ongeveer 1 maand .
  11-04-2018 - Cor , Eindhoven
 • 2,0
  Na een eerdere positieve ervaring kwam ik terug met de vraag om ook de kozijnen aan de voorkant van mijn huis te vervangen. Bij een inleidend gesprek heb ik aan de hand van een foto duidelijk mijn wens aangegeven dat de nieuwe kozijnen moesten lijken op de oorspronkelijke vanwege het unieke karakter van de voorgevel. Na enige tijd kreeg ik een offerte met een tekening die daar in het geheel niet aan voldeed. De deur was te hoog en de kozijnen te dun. Van Horsten Kozijnen kreeg ik geen enkele reactie op mijn e-mails met daarin het verzoek voor een aangepaste tekening. Uiteindelijk maar gebeld en toen kreeg ik naast vele excuses de belofte van een nieuwe tekening nog dezelfde week, maar die belofte werd nooit nagekomen. Nogmaals gebeld, alweer weken geleden, en toen kreeg ik zelfs te horen dat het nog wel even zou kunnen duren. Ik vind dit zo waardeloos, ik kan er echt niet bij dat er zo met klanten wordt omgegaan. Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, wees dan eerlijk, maar hou mij niet zo lang aan het lijntje!
  26-03-2018 - Wido , Geldrop
 • 9,0
  Betrouwbaar bedrijf. Ze hebben in ons vorige huis kunststof kozijnen geplaatst en in onze huidige woning ook weer. In dit geval ging het om 15 kozijnen. Ook hebben ze twee dakkapellen gerenoveerd. Ze komen hun afspraken na en leveren uitstekend werk.
  Horsten bedankt! Voor het vervangen van de deuren komen wij zeker bij jullie terug.
  28-02-2018 - Jeanne , Eerde
 • 9,0
  Prima ervaring met Horsten! Vakkundige verkoper en alles netjes gemonteerd.
  Geen minpunten
  25-02-2018 - Kitty , Son
 • 7,0
  Alles netjes geregeld
  25-02-2018 - Rene , Eindhoven
 • 10,0
  Goede montage vooraf goed advies degene die ze hebben geplaatst hebben het ook netjes afgewerkt
  25-02-2018 - Anneke , Son en Breugel
 • 8,0
  Uiterst tevreden over het totaal.
  De mannen die voor de uitvoering gezorgd hebben hebben het keurig netjes afgewerkt.
  Bedankt!
  22-02-2018 - Ad , Eindhoven
 • 10,0
  Twee kunststof kozijnen gekocht en ben er dik tevreden over. Zowel tijdens het uitzoeken/kopen als tijdens het plaatsen en afmonteren.Zijn Monteurs weten exact te handelen en in no time heb je een compleet nieuw aanzicht. Ook nog eens mooie vensterbankjes en insectenhorren erbij geleverd. Heb al eerder een veranda laten plaatsen door deze firma en wederom leveren ze weer een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Tis prettig zakendoen met dit bedrijf.
  21-02-2018 - Patrick , Moergestel
 • 9,0
  Onze schuifpui is keurig geplaatst en afgewerkt maar hij mocht achteraf wel 1 of 2 graden horizontaler geplaatst zijn en de totaalprijs was redelijk.
  21-02-2018 - Jos , Eindhoven
 • 8,0
  Helaas ging het in de communicatie tot 2 keer toe mis: prijs werd niet doorgebeld en de monteurs zouden half uur voor aankomst bellen, is ook niet gebeurd. Niettemin ben ik wel tevreden met het resultaat
  21-02-2018 - Gerard , Veldhoven
 • 9,0
  Ons hele huis voorzien van kunststof kozijnen, incl renovatie van de dakkapel. En dat in 4 dagen door zeer vakkundige mensen. Kozijnen worden in NL gefabriceerd dus korte lijnen, snelle levering, en degelijk materiaal.
  Ons wooncomfort is er flink op vooruit gegaan.
  21-02-2018 - Peer , Best
 • 9,0
  De begeleiding openheid en deskundigheid in de voorbereidingen en de uitvoering zijn duidelijk en prettig ervaren . Tot in de kleinste details is er in alle rust en deskundigheid gewerkt . Er is alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Klasse bedrijf!
  03-01-2018 - Anne en Jos , Eindhoven
 • 8,0
  Fijn persoonlijk contact en montage was snel gebeurd.
  27-12-2017 - Eric , EINDHOVEN
 • 9,0
  Goede begeleiding bij aankoop. Duidelijke afspraken. Alles zeer netjes gemonteerd en de afwerking was top.
  26-12-2017 - Liewe , Helmond
 • 8,0
  Wij zijn tevreden over het product ,alleen niet over (sorry Mark) de adviseur. Hij luisterde zeer slecht , schreef niks op, hij kon het wel onthouden en vervolgens kregen wij een mooie offerte, wat ons kwa prijs aanstond, alleen mijn onderbuik gevoel zei al dat deze niet klopte. Wij naar de winkel en inderdaad veel van wat wij wilde was niet opgenomen in de offerte, teveel aannamens gedaan .
  Gevolg, een veeeel duurdere offerte.
  Hij had ons ook mogen vertellen dat de deurklink die wij uiteindelijk wilde zeer dicht tegen het kozijn aankwam, waardoor je snel tussen de klink en kozijn komt te zitten met je hand.Wij zijn leken, hij zou de kennis moeten hebben.
  Verder wel echt super tevreden over de mannen van de montage !!!! en ook over het product.
  Doordat we ooit eens eerder door de iets oudere man geadviseerd zijn, hebben/hadden we toch vertrouwen in Horsten.
  26-12-2017 - Franca , Veldhoven
 • 9,0
  Erg professioneel bedrijf en eindelijk een bedrijf die alle afspraken wel nakomen.
  24-12-2017 - Jeroen , Eindhoven
 • 8,0
  Dag van montage verliep niet alles vlekkeloos maar naderhand alles keurig opgelost ! En de geleverde ramen en deur zeer mooi product zeer content mee ! Horsten kozijnen ja zeker aan te bevelen
  02-12-2017 - Marcel , Eindhoven
 • 9,0
  Afspraken nagekomen en goed werk verricht. Zijn pas weggegaan nadat de deur perfect werkte. Vriendelijke en hartelijke monteurs (John en Leo)
  30-11-2017 - Ad , Veldhoven
 • 7,0
  Wij zijn tevreden. Een paar puntjes vonden we wat rommelig bij de montage. Zo vonden we het minder dat handdoeken uit de badkamer werden gepakt voor radiatorvocht op te vangen. De barst is niet direct gemeld maar pas toen wij hiervan melding maakten. De starttijd. Wij stonden om 07.30 uur klaar en dan kwam de ploeg drie kwartier later. Het tussenstrookje bij de buren is qua kleur anders en het is slechts voor de helft vervangen terwijl afgesproken was dat dit in zijn geheel werd vervangen. Op de tweede dag begon men drie kwartier later, vervolgens kan men niet direct aan de gang. Niet zo'n goede reclame voor uw bedrijf. Wij zouden nu wat voorzichtig zijn om uw bedrijf aan te bevelen.
  27-11-2017 - Henry en Pauline , Eindhoven
 • 9,0
  Betrouwbaar vakkundig bedrijf. No nonsens mentaliteit. Goede kwaliteit en aftersale service ( sleuteltjes naleveren )
  21-11-2017 - Piet , Best
 • 8,0
  Keurige behandeling klantvriendelijk en deskundig
  19-11-2017 - Nico , Eindhoven
 • 7,0
  Jammer dat de deuren niet in dezelfde kleur schanieren zijn uitgevoerd, zie foto's andere mail
  19-11-2017 - Henk , Veldhoven
 • 8,0
  Het voortraject, (voor aankoop dus) ging wat moeizaam. De verdere communicatie planning montage en laatste afwikkeling prima verlopen.
  16-11-2017 - Frans , Moergestel
 • 8,0
  Bij 1 e keer opmeten, en bij 2e keer opmeten, was er bij de 2e keer vanalles niet mogelijk, waar wel de prijs op gebaseerd was, naderhand vanalles tegen elkaar weggestreept, maar raar dat er tussen 1e en 2e keer zoveel verschil in kennis kan zitten.
  16-11-2017 - Danielle , Eindhoven
 • 9,0
  Goede ervaring en goede service
  15-11-2017 - Marjolein , Eindhoven
 • 8,0
  Als je een vraag aan de telefoon hebt kan er geen antwoord gegeven worden wand de juiste persoon is niet aanwezig. je zal dan terug worden gebeld? maar je moet dan na een paar dagen toch weer zelf er achter aan. dat vind ik lastig. verder dik tevreden.
  15-11-2017 - joost , veldhoven
 • 8,0
  Kwam voor het eerst in de showroom en werd goed geadviseert. Nog wat van het bedrag af kunnen krijgen, niet veel maar alles is mooi meegenomen.

  De tuindeuren met zijlichten en de voorraam met draaikiep was niet de goedkoopste van de 3 offertes maar zeer goede services en het contact onderling verliep zeer goed.

  Boven verdieping laat ik ook zeker doen door hun.
  15-11-2017 - Jeffrey , Waalre
 • 10,0
  SUPER , SUPER , SUPER , SUPER service ...door fout bij toeleverancier tot 2 x (zelfs na jaren) een compleet voordeur paneel kosteloos vervangen
  CAS (Horsten kozijnen) BEDANKT !!!!
  18-10-2017 - Jan , Reusel
 • 8,0
  Ben erg tevreden, alleen het zaagsel van de kunstofprofielen voor de afwerking ligt nog overal en is niet makkelijk te verwijderen en vergaat niet. Het hout zaagsel vergaat wel en is dus geen probleem. Is de zaagmachine aan te sluiten op een stofzuiger?
  Voor de rest erg tevreden en heb horsten kozijnen al aanbevolen aan 3 collega's.
  27-09-2017 - frank , knegsel
 • 10,0
  Ik ben zeer tevreden over , advies , prijs , levertijd , montage , personeel , en service !
  na montage tochte de voordeur , dat werd zeer snel en vakkundig opgelost !!!
  horsten = aanrader .
  26-09-2017 - mario , eindhoven
 • 10,0
  Ben super tevreden en heb vandaag de resterende bedrag van € 2075,50 overgemaakt.

  bedankt voor de service.
  25-09-2017 - Albert , Veldhoven
 • 8,0
  Ik ben zeer tevreden over Horstenkozijnen. Zeer vakkundig advies gekregen, prettige mensen in omgang en keurig afgewerkt alles.
  05-08-2017 - Ingrid , Eindhoven
 • 9,0
  Echt helemaal niets op aan te merken, prima uitleg en advies in de showroom.
  Goede afspraken gemaakt en perfect volgens afspraken geleverd.

  Horsten Kozijnen is een Top bedrijf!
  03-08-2017 - Stefan , Eersel
 • 9,0
  Wij zijn erg tevreden over de levering en t plaatsen v d kozijnen.
  28-07-2017 - Ton , Hapert
 • 9,0
  Alles is naar wens verlopen. Afspraken zijn goed nagekomen. Goed werk geleverd.
  27-07-2017 - Agnes , Veldhoven
 • 7,0
  Nette levering met perfecte afwerking
  27-07-2017 - Peter , Geldrop
 • 9,0
  Van eerste bezoek in de showroom tot en met realisatie gewoon goed verlopen. Duidelijke offerte, duidelijke afspraken/planning en tevreden over prijs en kwaliteit.
  27-07-2017 - H. , Eindhoven
 • 8,0
  Hele duidelijke service. Nette afwerking. Stipte levering en uitvoering. Overall een 8,5
  17-06-2017 - Mariusz , Waalre
 • 9,0
  We zijn heel tevreden over het eindresultaat. De samenwerking met Cas was goed en gaf vertrouwen. De monteurs werkten hard en zijn heel vakbekwaam.
  14-06-2017 - gerard , hilversum
 • 10,0
  Ben zeer tevreden
  13-06-2017 - trees , Eindhoven
 • 9,0
  Alles is keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
  13-06-2017 - R , Eindhoven
 • 9,0
  Monteur van Horsten vakman.
  Dacht overal aan mee deed niet moelijk.
  Uitstekende Afwerking.
  Goed werk geleverd.
  29-04-2017 - Peter , Veldhoven
 • 10,0
  Zeer goede ervaring enen aanrader
  28-04-2017 - F , Nieuwegein
 • 9,0
  Goede prijs, afspraken goed nagekomen. Top!
  11-04-2017 - Manfred , Eindhoven
 • 7,0
  Op alle punten goed gegaan, ook al waren en praktische problemen in de planning.
  Waar we minder over te spreken waren, was de afwerking van de kozijnen. Die werd zonder overleg/afstemming als standaard uitgevoerd en deed naar ons oordeel volledig afbreuk aan het mooie en zorgvuldig gekozen en geplaatste kozijn. Hierdoor heeft het geheel vertraging opgelopen, wat niet nodig was geweest als er even overleg was geweest. Het bleek namelijk wel mogelijk, om het esthetisch meer verantwoord af te werken, gebruikmakend van de standaardlatten. Het is daarna netjes opgelost, al mist er aan één zijde volledig de kitrand. Daar zullen we nog contact over opnemen met Horsten. We vertrouwen er op dat ook dat goed wordt opgelost.
  Overall een '7', waarbij we de afwerking een aandachtspunt vinden.
  10-04-2017 - J. , Eindhoven
 • 9,0
  Snel & netjes
  01-03-2017 - Toon , Neunen
 • 10,0
  Geweldig bedrijf... Ik weet dat ze niet de aller goedkoopste zijn. Maargoed. Je wil toch hebben dat het goed gebeurt!!
  Nieuwe kozijnen zijn top! En door vakbekwaam personeel geplaatst! Top bedrijf!

  Ik zal er een slagzin van maken: Dus "Mocht je je woning opwaarderen, laat het dan door Horsten Kozijnen creëren".

  met vriendelijke groeten,
  Roland van Hees uit Bergeijk
  01-03-2017 - Roland , Bergeijk
 • 9,0
  Goede service, afspraken zijn nagekomen en uitgevoerd door vakmannen.
  Showroom heeft mij veel geholpen bij de uiteindelijke keuze van mijn kozijn, ramen en deur.
  20-02-2017 - Donovan , Geldrop
 • 9,0
  The work and the advice that I have had was perfect for me.
  I ordered New Windows & a new Front door all of which are excellent and installed professionally.

  I would recommend this company and its professional work to my friends and family without regret.
  13-02-2017 - Rob , Valkenswaard
 • 8,0
  Goede afstemming over levering en montage. Perfecte uitvoering!

  Tip: meer laten zien wat mogelijkheden zijn bij inventarisatie van opdracht.
  12-02-2017 - Marijk
 • 9,0
  Goede service en vakbekwame mensen. Een aanrader.
  10-02-2017 - Marc , Eindhoven
 • 9,0
  Prima Gedaan
  10-02-2017 - Wil , Eindhoven
 • 10,0
  Goede zaak; goede adviezen en de montage is netjes en goed uitgevoerd.
  10-02-2017 - J. , Eindhoven
 • 9,0
  Prima gedaan. Wel wat miscommunicatie binnen de Horsten organisatie over de brievenbus en afwerkmateriaal binnenkant (wit i.p.v. Cr
  09-02-2017 - Alex , Eindhoven
 • 8,0
  Goed tevreden.
  Probleempjes vrij snel opgelost.
  09-02-2017 - Bart , Zijtaart
 • 9,0
  Vakwerk vriendelijk en snelle service
  09-02-2017 - joke , veldhoven
 • 10,0
  Afgelopen zomer een veranda op maat laten plaatsen maar vergeten om een geheel verdiende review te schrijven over deze vaklui.Zij hebben een speciale knik in mijn grote veranda moeten uitvoeren omdat mijn achtertuin na enkele meters een afbuiging heeft.Dit hebben zij op perfecte en prachtige manier opgelost en dat binnen 1 dag. Nogmaals bedankt en de volgende keer zullen wij zeker weer zaken doen.Gr Patrick
  17-01-2017 - Patrick , Oisterwijk
 • 10,0
  Perfecte service en super mooi dakkapel Wij zijn heel tevreden!
  10-01-2017 - P , Helmond
 • 9,0
  Het was een grote klus die door Horsten in slechts een paar dagen prima is afgewerkt. Compliment voor de monteurs !
  03-01-2017 - M. , Veldhoven
Home » Klantenvertellen »