offerte service

Deuren

Home » Deuren »

Mogelijkheden voor deuren

Wij maken uw buitendeur altijd op maat, bij ons bestaat er geen standaard deur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor buitendeuren. Denk hierbij aan de toepassing als voordeur, achterdeur, tuindeur, dubbele openslaande deuren of een balkondeur.

Deuren op maat tegen gunstige prijzen

De prijs van deur en deurkozijnen hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. De prijs hangt af van wat voor kruk, scharnier en glassoort/glasmaat u bestelt. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw deur en deurkozijn

Deuren en kozijnen kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de deuren en kozijnen en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe deuren. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Erg tevreden "

J, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Deuren »