offerte service

Dakkapellen

Home » Dakkapellen »

Nieuw kunststof dakkapel of renoveren?

Nieuw kunststof dakkapel in plaats van het oude dakkapel of dakramen
Een nieuw dakkapel is altijd maatwerk en is elke keer uniek. Het gehele dakkapel is naar wens samen te stellen, van de hoeveelheid lichtinval tot de afwerking aan binnen en buitenkant.  

Renoveren van het oude dakkapel
Bij het renoveren van het oude dakkapel wordt gekeken of de huidige constructie nog in goede staat is. U heeft vervolgens keuze uit een nieuw kozijn plaatsen en/of de buitenkant opnieuw afwerken. De bestaande constructie blijft altijd behouden.

Dakkapel vervangen/plaatsen

Een nieuw dakkapel plaatsen of het renoveren van het oude dakkapel gebeurd nagenoeg altijd binnen 1 dag.

Dakkapel op maat tegen gunstige prijzen

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel? De prijs hangt erg af van de verschillende keuzes die er gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over, we lopen altijd alle mogelijkheden en wensen door en zullen aan de hand hiervan een passende en marktcomfort offerte uitbrengen. 

Dakkapel kopen? Kom langs in onze showroom. 

Een dakkapel maakt van uw zolder een kamer, de ruimte en het plezier ervan zijn enorm. Bent u benieuwd naar een dakkapel en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van het nieuwe dakkapel. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Prima bedrijf."

D., Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 7
meer beoordelingen
Home » Dakkapellen »