Afspraak maken offerte

Kunststof voordeuren

De voordeur is een soort visitekaartje voor je huis. Bij Horsten Kozijnen kunt u terecht voor zowel traditionele als moderne kunststof voordeuren. 

Er zijn drie typen deuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u en uw huis past.

Laat u vrijblijvend adviseren

Typen voordeuren

Lege deur
Lege deur
Standaard deur
Standaard deur
Vast sierpaneel
Vast sierpaneel

Standaard (pre-config) voordeur

Wij leveren twee verschillende deurmodellen als standaard model. Dit heeft als voordeel dat ze goedkoper zijn dan de andere opties. Deze standaard deurmodellen zijn voorzien van alle belangrijke functionaliteiten en doen zeker niet af aan een zelf samengestelde deur of een deur met een sierpaneel.

Standaard (pre-config) voordeur

Een voordeur zelf samenstellen

Als klant kunt u ook helemaal zelf uw eigen unieke voordeur samenstellen. In een adviesgesprek helpen we u mee met het maken van de juiste keuzes. De basis is een zogenoemde ‘lege deur’, waarin de basiselementen zoals de scharnieren en het slot al in verwerkt zijn. Vanuit deze basisdeur wordt gekeken wat uw persoonlijke wensen en bijbehorende mogelijkheden zijn.

Een voordeur zelf samenstellen

Vast sierpaneel

Een voordeur met een vast sierpaneel heeft geen rand en bestaat uit een vast paneel. Horsten Kozijnen biedt uiteenlopende sierpanelen aan, welke u op uw gemak kunt bekijken in onze showroom. Onze vaste panelen worden fabrieksmatig geproduceerd, waardoor er geen aanvullende opties mogelijk zijn.

Vast sierpaneel

Kosten voor een kunststof voordeur met kozijn

De prijs voor een kunststof voordeur met een kozijn hangt af van het type deur en de overige keuzes die u maakt. Op basis van uw wensen geven we u hierover graag een vrijblijvend advies. Hierin onderbouwen we de kostenverdeling nauwkeurig en leggen we uit welke keuzes invloed hebben op de uiteindelijke prijs. 

Kosten voor een kunststof voordeur met kozijn

Inspiratie opdoen voor kunststof voordeuren of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 430 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Uitstekend en klant vriendelijk"

Patrick , Veldhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen