Afspraak maken offerte

Kunststof tuindeuren

Kunststof buitendeuren, zoals dubbele of openslaande tuindeuren, geven de aangrenzende woonruimte een ruimtelijke uitstraling. Ze zorgen direct voor extra veel daglicht en creëren optisch  meer ruimte. Stel uw keuken of woonkamer met openslaande tuindeuren eens voor bij de eerste zonnestralen op een vroege lente- of zomerochtend. Dat is pas genieten. Horsten Kozijnen levert de dubbele tuindeuren in verschillende materialen, waaronder kunststof.

Welke buiten- of tuindeur u ook wilt, wij kunnen het bijna altijd voor u realiseren. Op de plek waar reeds kozijnen staan, is het mogelijk om grote openslaande tuindeuren te plaatsen. De vakmensen van Horsten zijn erop getraind dit soort werkzaamheden bekwaam te verrichten. Afhankelijk van de materiaalkeuze zijn er allerlei stijlen mogelijk, van modern en strak tot landelijk en rustiek.

Tuindeuren zijn vaak een onderdeel van de keuken of woonkamer. Ondanks de grootte van deze deuren, zorgen de laatste technieken en sterke materialen ervoor dat u hiervan jarenlang kunt genieten. Er zijn drie typen kunststof tuindeuren waaruit u kunt kiezen.

Laat u vrijblijvend adviseren

Typen tuindeuren

Typen achterdeuren

Lege deur
Lege deur
Borstwering panelen vlak
Borstwering panelen vlak
Borstwering panelen geprofileerd
Borstwering panelen geprofileerd
Stapeldorpels
Stapeldorpels

Lege tuindeur

Een ‘lege deur’ bevat in principe alleen glas. We hebben uiteenlopende glassoorten. In of op het glas kan ook een traditioneel rooster geplaatst worden, zodat de tuindeuren een authentieke uitstraling krijgen.

Meer lezen over onze glassoorten

Lege tuindeur

Tuindeur met borstwering

Een achterdeur met borstwering heeft een vast paneel in de deur zitten. Dit paneel wordt op maat gemaakt en kan tot diverse hoogtes geproduceerd worden. Het is mogelijk om te kiezen tussen een vlak paneel of een paneel dat geprofileerd is.

Tuindeur met borstwering

Tuindeur met stapeldorpels

De stapeldorpels zijn de meest gekozen optie bij Horsten Kozijnen. Hiervan kunt u de hoogte zelf bepalen. De dorpels sluiten naadloos aan op de onderkant van de kunststof tuindeuren, waardoor het als een geheel oogt. Het voordeel van hogere stapeldorpels is dat eventuele spetters van regendruppels niet direct op het glas terechtkomen. Veel van onze klanten kiezen daarom voor twee stapeldorpels, zodat de spetters aan de buitenzijde van de deur blijven zitten. Ook kunt u deze dorpels combineren met uiteenlopende soorten glas voor de gewenste uitstraling van uw tuindeur.

Tuindeur met stapeldorpels

Isolatiewaarde van een kunststof tuindeur

Een dubbele buitendeur of dubbele tuindeur geeft een uitstekende isolatiewaarde. Door net als in de kozijnen gebruik te maken van een koudebrug én de combinatie van het beste HR+++ glas, kunt u genieten van een buitendeur die de warmte binnenhoudt. Horsten waarborgt altijd de veiligheid van uw woning en voorziet u van een deskundig advies, waarbij rekening wordt gehouden met inbraakwerende veiligheidseisen.

Isolatiewaarde van een kunststof tuindeur

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar onze kunststof tuindeuren en de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Eindhoven. Hier kunt u vrijblijvend terecht voor advies en kunt u uiteraard op uw gemak rondkijken. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan komen onze specialisten ook graag op locatie om u te voorzien van advies of inspiratie. 

Vrijblijvend advies

Inspiratie opdoen voor kunststof tuindeuren of meteen zelf samenstellen?
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven.

maak een afspraak Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 442 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Vakmensen"

DV, Veldhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9
meer beoordelingen