Vereniging Van Eigenaren

Horsten Kozijnen heeft als sinds de start van het bedrijf ervaring met de Vereniging Van Eigenaren (VVE). Iedere klant is uniek, iets wat juist bij de VVE belangrijk is. We hebben gemerkt dat onze unieke formule perfect aansluit bij de grote projecten van de VVE. Ieder project wordt persoonlijk behandeld en alle ins en outs worden bekeken. We helpen de VVE in de beste oplossing voor een compleet project waarbij we rekening houden met de laatste bouwnormen.

Door de flexibele inzet kunnen we snel en efficiënt plannen en hierdoor geven we de VVE een unieke oplossing. De planning en uitvoering wordt volledig afgestemd met de VVE. Hierdoor is voor zowel de VVE als voor de bewoners de planning duidelijk en weet iedereen wat er gaat gebeuren.

Voor elke woning wordt er een perfecte oplossing gemaakt. Het kan voorkomen dat we onvoorziene zaken tegen komen. Hier doen we niet moeilijk over en worden direct opgelost. Indien er bouwtechnische problemen zijn wordt er met de opdrachtgever overlegd en zullen we de juiste en veilige maatregelingen treffen.

Bij Horsten Kozijnen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere woning wordt perfect en naar wens afgewerkt. We zorgen ervoor dat er geen rommel achter blijft en dat het zowel voor onze vakmannen als voor de bewoners veilig is.

Het kan voorkomen dat er naderhand nog service nodig is. Als iets niet helemaal naar wens is of wanneer er gebreken zijn zorgen we dat er zo snel mogelijk iemand dit in overleg komt oplossen. Service is voor ons belangrijk en we zorgen voor perfecte afwikkeling.

Een offerte voor de VVE is niet hetzelfde als voor een consument, we vertellen graag hoe we snel tot een passende offerte komen en bespreken graag uw wensen en eisen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom