Veranda's


Wanneer de eerste zonnestralen van de lente doorbreken wil iedereen naar buiten om te genieten. Een veranda of terrasoverkapping die exact aansluit op uw woning zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over mogelijke regenbuien. Horsten Kozijnen is een begrip in terrasoverkappingen in Eindhoven. We plaatsen enkel veranda’s van hoogwaardig aluminium zodat u jaren plezier heeft van de veranda.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


Hoogwaardig aluminium design

Door het tijdloze en strakke aluminium design past een terras overkapping in nagenoeg iedere tuin. Het materiaal is licht en zeer sterk. Bestand tegen extreme weerinvloeden en kan tegen een stootje. Wilt u meer weten over een veranda laten plaatsen? Lees dan meer over de onderwerpen hieronder:

Stijl en uitvoering

Het strakke aluminium design wordt perfect afgewerkt tegen de gevel. In de voorste dwarsbalk is de onzichtbaar de afwatering opgenomen. Deze wordt via een van de palen afgevloeid naar het riool of alternatieve plaats. 

Het is mogelijk om te kiezen voor een veranda op maat met een open of gesloten zijkant. Het is tevens mogelijk om de voorzijde van de veranda te sluiten door middel van een glazen wand. Bij de verschillende mogelijkheden horen verschillende prijzen. We informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is om uw veranda volledig op maat te laten maken.

Er zijn verschillende opties om uw terrasoverkapping persoonlijk te maken denk aan mogelijkheden met glas of kleur. Ieder project is uniek en wij werken enkel met producten die exact op maat gemaakt worden. De kwaliteit en afwerking is een van onze belangrijkste eisen en onze vakmensen zullen er zorg voor dragen dat alles perfect opgeleverd wordt. 

Bijpassende producten

Het is mogelijk om de veranda uit te breiden met:

  • Lampjes in de dwarsbalken
  • Glazen wand zodat deze geïsoleerd is
  • Zeil zodat deze gesloten is

Wij denken graag met u mee om de perfecte buitenplek te creëren. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de veranda kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen de zonwering veel langer mee gaan. 

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om een veranda volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen. 

 


Veranda voor een gunstige prijs

De prijs van een veranda hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vlijblijvend advies over. Horsten kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw veranda.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van veranda’s in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden veranda’s in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van de veranda moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Veranda kopen? Kom langs in onze showroom

Wilt u ook graag die extra leefruimte in uw tuin? Bent u benieuwd naar een veranda en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe veranda. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom