Renovatie


Een schuifpui heeft onderhoud nodig. Te weinig onderhoud verkort de levensduur en kan problemen geven. Wanneer u op zoek bent naar de mogelijkheden voor een reparatie kijkt Horsten Kozijnen graag met u mee. We geven u advies over wat mogelijk is betreffende een schuifpui reparatie of wellicht een schuifpui renovatie.   

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


Schuifpui reparatie op locatie

Bij veelvuldig gebruik kan het voorkomen dat u problemen krijgt met uw schuifpui. De pui wil bijvoorbeeld niet meer goed schuiven of rollen of het hefboomsysteem werkt niet meer zoals het hoort. Onze ervaren vakmensen komen graag bij u langs voor de reparatie aan uw schuifpui.

Heeft u uw schuifpui al enkele jaren en is er grootschalig onderhoud nodig? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een volledige renovatie van de schuifpui. Alle bewegende onderdelen die stroef lopen worden vervangen en het wordt volledig gesmeerd en afgesteld. 


Kosten van een schuifpui renovatie

Het repareren van een schuifpui is maatwerk. De kosten zijn geheel afhankelijk van de werkzaamheden die plaats moeten vinden om uw schuifpui weer te laten werken. De renovatie is een intensief proces waarbij kosten en baten goed tegenover elkaar gezet moeten worden. Horsten Kozijnen kijkt samen met u of het rendabel is om een schuifpui te renoveren of dat het interessanter kan zijn om een schuifpui te vervangen. Vooraf geven wij een prijsindicatie en bespreken we samen wat de beste optie is. 


Schuifpui renovatie? Neem vrijblijvend contact op

Horsten Kozijnen helpt en adviseert u graag daar waar mogelijk. Ook als het gaat om de reparatie of renovatie van een schuifpui. Wij komen op locatie en geven u vrijblijvend advies. Wilt u meer informatie over het repareren of renoveren van uw schuifpui? Neem gerust contact met ons op of kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom