Kunststof schuifpui


Een kunststof schuifpui zorgt voor veel licht en een ruimtelijk gevoel in een kamer. Het is onderhoudsarm en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Met een houtnerfprofiel is het kunststof nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout. Horsten kozijnen gaat verder dan alleen het plaatsen. Wij houden ook rekening met de constructie, afwatering en alle andere aspecten die bij het plaatsen van een schuifpui beoordeeld dienen te worden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van een kunststof schuifpui

Door gebruik te maken van de beste kwaliteit kunnen we een uitstekend product garanderen. Onze vakmensen zijn opgeleid verder te kijken dan alleen de richtlijnen. Er is altijd een oplossing waar u jarenlang plezier van heeft.

Stijl en uitvoering

Een kunststof schuifpui kan in verschillende stijlen uitgevoerd worden. Zo is het mogelijk om een houtnerfprofiel aan te laten brengen. Hierdoor krijgt het kunststof de authentieke houtlook, maar dan met de kwaliteit, stevigheid en prijs van echt kunststof. Het houtnerfprofiel kan zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde aangebracht worden en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Ventileren

Een schuifpui zorgt voor veel licht en schone lucht. Toch is het niet altijd prettig om de schuifpui open te moeten zetten om te kunnen luchten. Een ventilatierooster maakt het mogelijk om te ventileren via een ruit dat altijd in de gewenste stand gezet kan worden. Hierdoor creëert u extra ventilatiemogelijkheden in uw woning.   

Onderhoud

Een schuifpui heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Wanneer de scharnieren stroef lopen kan het voorkomen dat deze gesmeerd moeten worden. We helpen u graag wanneer dit voorkomt.

Sluiting en Politie keurmerk

Een schuifpui heeft een soepele, maar veilige vergrendeling. Deze vergrendeling voldoet aan de eisen van het politie keurmerk. Het glas zorgt voor de grote hoeveelheid licht in de woning. Echter is een grote ruit ook een zwaktepunt wanneer er niet het juiste glas in zit. Horsten Kozijnen maakt altijd gebruik van valveilig en inbraakwerend glas. Hierdoor is het niet mogelijk om het glas in te slaan of om er doorheen te vallen. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van een kunststof schuifpui kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen de producten veel langer mee gaan.

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te werken kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.Kunststof schuifpui, gunstige prijzen

Het voordeel van een kunststof schuifpui zijn de prijzen. Kunststof heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding. De verschillende keuzes die u maakt voor uw kunststof schuifpui heeft invloed op de prijzen. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van schuifpuien in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden kunststof schuifpuien in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen kwaliteit moet uitmuntend zijn, ook vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Kunststof schuifpui kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie en geven u graag vrijblijvend advies. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom