Houten schuifpui


Een houten schuifpui heeft een eigen uiterlijk die in sommige situaties beter staat dan de onderhoudsvrije alternatieven. De laatste jaren lopen de aanvragen van hout terug. Geheel onterecht, want geen ander materiaal kan tippen aan het eigenwijze karakter. Horsten Kozijnen heeft de kennis en het vakmanschap behouden om een houten schuifpui perfect te plaatsen in een woning.   

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van een houten schuifpui

Een schuifpui van hout kan net als de alternatieve materialen volledig op maat gemaakt worden. Door de unieke eigenschappen van het hout kijken onze professionals graag mee naar alle randzaken die van belang zijn om de kwaliteit te behouden. 

Stijl en uitvoering

Een houten schuifpui wordt enkel uit het beste hout gemaakt. Hiervoor heeft Horsten Kozijnen speciale partners. Het is voor ons van belang dat de producten die wij leveren aan de hoge kwaliteitsnormen voldoen. Een houten schuifpui wordt altijd kaal opgeleverd, dit betekent dat u als klant zelf de afwerking dient te verzorgen. We geven graag advies over de mogelijkheden, valkuilen en bekende schilders. De professionals van Horsten Kozijnen adviseren u tot in detail. 

Ventileren

Voor de leefbaarheid in een ruimte is het uitermate belangrijk om goed te ventileren. In een houten schuifpui zijn verschillende mogelijkheden om het rooster netjes weg te werken. Hier zijn andere methodes van toepassing dan dat gebruikt worden bij de alternatieve materialen. Horsten Kozijnen adviseert u over de beste mogelijkheden voor uw specifieke wens. 

Service en garantie

Door de zorgvuldige selectie van leveranciers staat Horsten Kozijnen volledig achter de kwaliteit van een houten schuifpui. Ook hiervoor geldt een garantie van 10 jaar. Het juiste onderhoud aan de schuifpui is hiervoor een vereiste. Over het onderhoud geeft de professional graag advies.  Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding voor uw houten schuifpui

De prijs van een houten schuifpui op maat is afhankelijk van uw wensen. Echter streven wij altijd naar een scherpe prijs – kwaliteitverhouding en zetten wij de prijzen marktconform neer. Naast een scherpe prijs adviseren we u over de beste opties en mogelijkheden. We komen graag bij u langs en bespreken de mogelijkheden met een onderbouwd advies. Vakmanschap speelt hierbij een grote rol. Bij Horsten Kozijnen profiteert u van vakkundig advies en betaalt u nooit teveel.


Specialist in houten schuifpui in de regio Eindhoven

Door onze uitmuntende kwaliteit in producten en professionele vakmensen zijn wij al ruim 30 jaar een begrip in de omgeving Eindhoven. Vooraf komen we graag bij u langs om het juiste advies te geven. We denken met u mee en kijken wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Wij werken enkel met het beste hout en de beste vakmensen voor het plaatsen. Deze combinatie resulteert in een houten schuifpui van uitstekende kwaliteit. 


Bezoek onze showroom voor meer inspiratie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw woning? Laat u dan eens inspireren in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de verschillende schuifpuien en bespreek met een van onze vakmensen de mogelijkheden. Wij komen ook op locatie en geven u graag vrijblijvend advies. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom