offerte aanvragen

Roosters

Home » Roosters »

Wanneer lucht geen uitweg heeft wordt er een soort ‘luchtzak’ gecreëerd. Dit is duidelijk te merken wanneer er bijvoorbeeld een deur dicht gegooid wordt. Het ventileren is ook belangrijk voor de isolatiewaarde. Nauwelijks schone lucht in een ruimte zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en dit kost meer energie om te verwarmen.

Om te ventileren heeft u bij aluminium kozijnen twee mogelijkheden:

Ventilatierooster
Het ventilatierooster wordt boven de ruit geplaatst. Door het afneembare afdekroostertje is deze gemakkelijk schoon te maken. Er zijn verschillende varianten in roosters die toegepast kunnen worden.

Er zijn twee verschillende roosters te verkrijgen bij Horsten Kozijnen. Een smalle variant (de luchtdoorvoer is hiervan beperkt) en een brede variant met een brede ronding (en een optimale luchtdoorvoer)


Via de stand opening van een draaikiep raam
Een van de laatste technieken maakt het mogelijk om het gehele raam rondom open te zetten. Hierdoor komt er een opening van ongeveer 6 millimeter. Ondanks dat het raam openstaat voldoet het kozijn nog steeds aan het politiekeurmerk. Dit is een ideale oplossing wanneer een rooster niet wenselijk is.


Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 165 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Ben erg tevreden, alleen het zaagsel van de kunstofprofielen voor de afwerking ligt nog overal en is niet makkelijk te verwijderen en vergaat niet. Het hout zaagsel vergaat wel en is dus geen probleem. Is de zaagmachine aan te sluiten op een stofzuiger?
Voor de rest erg tevreden en heb horsten kozijnen al aanbevolen aan 3 collega's."

frank, knegsel - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 8,0
meer beoordelingen
Home » Roosters »