offerte service

Kunststof schuifpuien

Home » Kunststof schuifpuien »

Een schuifpui is net als een deur of kozijn altijd klant specifiek. De keuzes zorgen ervoor dat een klant precies de schuifpui op maat krijgt zoals hij of zij voor ogen heeft. Horsten Kozijnen levert alleen de beste kwaliteit schuifpuien die er zijn en stelt hoge eisen aan het gebruiken van een schuifpui. Onze schuifpuien komen uit een Nederlandse fabriek en er is een intensieve samenwerking tussen ons en de fabriek om de kwaliteit hoog te houden. Inzicht en vakmanschap zijn essentieel om niet alleen goede keuzes te maken tijden het plaatsen, maar ook dat deze keuzes bijdragen aan een langere levensduur. Er wordt rekening gehouden met aspecten als: draagconstructie, spouw, afwatering en isolatie.

Mogelijkheden voor een schuifpui op maat

Wij hanteren enkel de beste kwaliteit. In een soepele beweging moet de schuifpui open en dicht gaan. Niet alleen op het moment van plaatsen, maar voor de rest van de levensduur van de schuifpui. Horsten Kozijnen levert een schuifpui in kunststof, aluminium of hout. De focus ligt voornamelijk op de kunststof en aluminium schuifpuien, maar wij beschikken nog steeds over de kennis om ook een houten schuifpui te plaatsen. De prijzen van een schuifpui verschillen per materiaalsoort, grootte van de schuifpui en de extra wensen van de klant.

Stijl
Voor alle materialen is het mogelijk om te kiezen uit hoeveel onderdelen de schuifpui bestaat. Er bestaat ook de mogelijkheid om de schuifpui de hoek om te laten gaan of een draaikiep variant te kiezen.
 
Ventileren
Een schuifpui zorgt voor veel licht en, wanneer deze open staat, voor frisse lucht. Toch is het niet altijd prettig om de schuifpui open te moeten zetten om te kunnen luchten. In een schuifpui is het mogelijk om boven de ruit een ventilatierooster te plaatsen die altijd in de gewenste stand gezet kan worden. Hierdoor creëert u extra ventilatiemogelijkheden in de schuifpui.
 
Onderhoud
Een schuifpui heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Wanneer een schuifpui stroef loopt kan het voorkomen dat deze gesmeerd moet worden. Wij helpen u graag wanneer dit voorkomt.
 
Bijpassend product
Bij een schuifpui is het mogelijk een geïntrigeerde plisehordeur te kopen. Deze wordt naadloos op de schuifpui aangesloten en geeft een mooi goed sluitend geheel wat ervoor zorgt dat vliegen en andere insecten uw woning niet in kunnen. Deze hordeur is gemakkelijk open en dicht te schuiven.

Schuifpui op maat tegen gunstige prijzen

De prijs van een schuifpui hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw schuifpui. 

Schuifpui kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar een schuifpui en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe schuifpui. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Prima bedrijf."

D., Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 7
meer beoordelingen
Home » Kunststof schuifpuien »