Raamkozijnen


Het raamkozijn geeft een woning haar unieke uitstraling. Er zijn verschillende materiaalsoorten die toegepast kunnen worden bij een raamkozijn. Horsten Kozijnen levert onder andere houten raamkozijnen, kunststof raamkozijnen of van aluminium. Bij Horsten Kozijnen worden de raamkozijnen altijd geleverd met het bijbehorende glas. Het glas moet perfect aansluiten op het kozijn om te voorkomen dat vocht op een verkeerde manier de woning binnen komt. Horsten Kozijnen maakt daarom altijd gebruik van de nieuwste technieken in veiligheid en isolatie voor zowel het glas als het raamkozijn.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van houten en kunststof raamkozijnen

Een raamkozijn tekent de stijl van een huis. Het geeft de looks aan een huis en zorgt er voor dat de isolatiewaarde zo hoog mogelijk wordt. Er zijn verschillende stijlen van de raamkozijnen.

Stijl en uitvoering

De stijl en materiaalkeuze zorgt voor de weergave en het gevoel van een kozijn. De verschillende materiaalkeuzes maken weinig verschil in de isolatiewaarde.

De voor- en nadelen van de verschillende materialen:

Kunststof:

+ Onderhoudsarm
+ Vanuit de fabriek in verschillende kleuren
+ Hoge isolatiewaarde
+ Prijs

- Beperkte kleurkeuze
- Dikkere profielen rondom glas

Aluminium

+ Unieke uitstraling
+ Dunne randen mogelijk
+ Onderhoudsarm
+ Sterk materiaal
+ Nagenoeg in alle RAL kleuren mogelijk

- Prijs
- Niet overal toegestaan
- Isolatiewaarde (A++ ipv A+++)

Hout:

+ Uitstraling
+ Bewerkelijk
+ authentiek

- Onderhoud (schilderwerkzaamheden)
- Duur

Wilt u meer specifieke informatie en advies over de materiaalkeuze en de isolatiewaarde? Kom dan langs in onze showroom. Hier hebben we verschillende voorbeelden waaraan we kunnen uitleggen wat de verschillen zijn.

Ventileren

Ventileren is belangrijk het draagt bij aan de gezondheid en het rendement van verwarmen. Er zijn twee toepasbare methodes om te ventileren. Door middel van een draaikiepraam of door middel van een rooster wat boven de ruit geplaatst wordt. In beide situaties kunt u zelf besluiten hoeveel lucht door het rooster of door het raam binnengelaten wordt. 

Bijpassende producten

Waterslag

We komen het met enige regelmaat tegen; “had ik die bruine waterslag toch maar vervangen”. Naast de verkoop van een raamkozijn kunt u bij ons bijpassende producten kopen. Indien gewenst vervangen wij uw waterslag door een hardstenen variant of wij vervangen de gebroken afwatering door een nieuwe met dezelfde kleur. Hieronder een drietal voorbeelden:

(info volgt)

Deze afwatering wordt direct bij het vervangen van de kozijnen professioneel geplaatst door onze monteurs.

Vensterbank

Naast de afwatering is het ook mogelijk direct een vensterbank te laten plaatsen of vervangen. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor en we kijken graag samen met u wat uw wensen zijn. Bij veel klanten plaatsen we een hoogwaardige witte vensterbank die eenvoudig af te nemen is. Hieronder 3 voorbeelden van deze vensterbank:

(info volgt)

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van uw raamkozijnen kunt genieten. Daarom geven wij 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de kozijnen volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen. Raamkozijn voor een gunstige prijs

De prijs van raamkozijnen hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw raamkozijn

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van kunststof en houten raamkozijnen in omgeving Eindhoven

Horsten Kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden raamkozijnen in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van een raamkozijn moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Raamkozijn kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de raamkozijnen en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Hier vind je zowel kunststof raamkozijnen, als kozijnen van aluminium en houten raamkozijnen. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe raamkozijn. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom