Deurkozijnen


Een deurkozijn geeft een deur meer uitstraling. Een perfecte aansluiting van kozijn op de deur zorgt voor meer gemak en een veilige verbinding voor de deur en het slot. Horsten Kozijnen maakt enkel opdrachten waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit haalbaar is. Daarom plaatsen wij altijd een deurkozijn in combinatie met een nieuwe deur. Wilt u graag een deurkozijn kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van deurkozijnen

De deurkozijnen van Horsten Kozijnen zijn kwalitatief de beste die er op de markt te krijgen zijn. Vanuit onze Nederlandse fabriek krijgen wij de deur samen met een perfect sluitend kozijn aangeleverd. Ongeacht de materiaalkeuze maken we een passende oplossing voor de deur en het deurkozijn. 

Stijl en uitvoering

Er zijn verschillende materiaalkeuzes voor de deur en het deurkozijn. De keuze voor het materiaal is voor het deurkozijn en de deur gelijk. In de showroom hebben we de verschillende uitvoeringen en stijlen als voorbeeld hangen.  

Ventileren

Ventileren is uitermate belangrijk voor elke ruimte. In een deurkozijn zijn er verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om enkel een rooster in het deurkozijn te plaatsen of om een bovenlichter te plaatsen welke met een kiepstand opengezet kan worden. 

Bijpassende producten

Bij een deurkozijn is het mogelijk een geïntrigeerde hor te kopen. Deze wordt naadloos op het deurkozijn aangesloten en geeft een mooi goed sluitend geheel wat er voor zorgt dat vliegen en andere insecten uw woning niet in kunnen. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van een deurkozijn in combinatie met een passende deur kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen deur een deurkozijn veel langer mee gaan.

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om een deur en deurkozijn volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een Deurkozijnen voor een gunstige prijs

De prijs van deur en deurkozijnen hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. De prijs hangt af van wat voor kruk, scharnier en glassoort/glasmaat u bestelt. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw deur en deurkozijn

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van deuren en deurkozijnen in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden voordeuren, achterdeuren en tuindeuren in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van de deur moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Deurkozijn kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de deur en deurkozijnen en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe deur en deurkozijn. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom