offerte aanvragen

Houten schuifpuien

Home » Houten schuifpuien »

Mogelijkheden van een houten schuifpui

Uw houten schuifpui wordt altijd, net als de alternatieve materialen, altijd volledig op maat gemaakt. Door de unieke eigenschappen van het hout kijken onze professionals graag mee naar alle randzaken die van belang zijn om de kwaliteit te behouden. Omdat het maatwerk is heeft u vele verschillende mogelijkheden in de stijl en uitvoering van de schuifpui. Zo zijn er verschillende groottes en indelingen.

Voorbeeld 2-delig
Er zijn verschillende mogelijkheden in indelingen van de schuifpui, een 2-delige indeling is de meest voorkomende schuifpui.
 
Verbindingen
Een houten kozijn heeft altijd rechte verbindingen. Dit is juiste de unieke eigenschap van een houten kozijn
 
Kleuren
De houten schuifpui wordt geplaatst in de grondverf en dient door u zelf in een gewenste kleur afgelakt te worden.
 
Glassoorten
Er verschillende glassoorten mogelijk. U kunt onder andere kiezen voor gestraalt glas, mat glas, melkglas en glas met folie. Deze zijn in showroom te bekijken. Naast deze standaard glassoorten is er ook nog een optie op te kiezen voor glas in lood. Deze wensen zullen we uitvoering met u bespreken over de mogelijkheden en prijzen.
 
Veiligheid (sluiting en politiekeurmerk)
Alle schuifpuien voldoen aan het politiekeurmerk en maken gebruik van een 5 punt sluiting. Deze sluiting wordt, in tegenstelling tot de vorige generaties, geactiveerd door de sleutel te draaien. Oudere generaties maken gebruik van de klink die naar boven gedraaid moest worden.
Daar waar nodig is adviseren wij altijd valveilig en inbraak werend glas. Dit glas is geschikt tegen het ‘intikken’ van de ruit en zal niet breken wanneer iemand per ongeluk tegen het glas aanloopt.
 
Accessoires
Plisehordeur
Bij een schuifpui is het mogelijk een geïntrigeerde plisehordeur te kopen. Deze wordt naadloos op de schuifpui aangesloten en geeft een mooi goed sluitend geheel wat ervoor zorgt dat vliegen en andere insecten uw woning niet in kunnen. Deze hordeur is gemakkelijk open en dicht te schuiven.
 
Rooster
Een schuifpui zorgt voor veel licht en, wanneer deze open staat, voor frisse lucht. Toch is het niet altijd prettig om de schuifpui open te moeten zetten om te kunnen luchten. In een houten schuifpui is het mogelijk om boven de ruit een ventilatierooster te plaatsen die altijd in de gewenste stand gezet kan worden. Hierdoor creëert u extra ventilatiemogelijkheden in de schuifpui.

Houten schuifpui voor een gunstige prijs

Een houten schuifpui wordt enkel uit het beste hout gemaakt. Hiervoor heeft Horsten Kozijnen speciale partners. De verschillende keuzes die u maakt voor uw houten schuifpui hebben invloed op de prijzen. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een schuifpui. Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de schuifpui kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de schuifpui volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat de schuifpui niet soepel loopt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Houten schuifpui kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar een schuifpui en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe houten schuifpui. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 165 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Echt helemaal niets op aan te merken, prima uitleg en advies in de showroom.
Goede afspraken gemaakt en perfect volgens afspraken geleverd.

Horsten Kozijnen is een Top bedrijf!"

Stefan, Eersel - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 9,2
meer beoordelingen
Home » Houten schuifpuien »