offerte service

Houten kozijnen

Home » Houten kozijnen »

Mogelijkheden van houten kozijnen

Een houten kozijn wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen die terug te vinden zijn in de stijl van het kozijn. Dit zijn de punten waar het kozijn vastgezet is. Bij Horsten Kozijnen worden houten kozijnen altijd op maat gemaakt van het sterkste hardhout. Afhankelijk van de situatie wordt er Merbau of Meranti hout gebruikt. Het hout wordt in de fabriek op de juiste afmetingen verwerkt.

Het kozijn wordt geplaatst in de grondverf en dient door u zelf in een gewenste kleur afgelakt te worden.
Er zijn verschillende glassoorten mogelijk. U kunt onder andere kiezen voor straalt glas, mat glas, melkglas en glas met folie. Deze zijn in showroom te bekijken. Naast deze standaard glassoorten is er ook nog een optie op te kiezen voor glas in lood. Deze wensen zullen we uitvoering met u bespreken over de mogelijkheden en prijzen. 

Houten kozijnen voor een gunstige prijs

De prijzen van houten kozijnen hangen erg af van de keuzes die gemaakt worden. Zoals hierboven aangegeven is een houten kozijn altijd op maat. Juist doordat ieder houten kozijn uniek is geven we graag persoonlijk advies op maat zodat u een juiste keuze kunt maken. Horsten We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een houten kozijn.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"grandioos bedrijf"

M., Tilburg - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Houten kozijnen »