Kunststof dakkapel


De meeste dakkapellen worden tegenwoordig voorzien van kunststof. Het raamwerk wordt bij Horsten Kozijnen altijd van hout gemaakt. Indien gewenst wordt de buitenkant en omranding van kunststof gemaakt. Deze kunststof beplating heeft geen onderhoud nodig en behoudt zijn kleur. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.   

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van een kunststof dakkapel

Wilt u een kunststof dakkapel laten plaatsen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en keuzes te maken. Wij maken de kunststof panelen op maat gemaakt en sluiten altijd perfect aan op de wensen die u in gedachten heeft. 


Vakkennis en ervaring

Vakmanschap en oog voor detail is belangrijk om een dakkapel een te laten worden met het huis. Het plaatsen wordt niet zomaar gedaan, het is een secuur werk. Onze monteurs zijn opgeleid om deze werkzaamheden perfect te laten verlopen waarbij elk detail behandelt wordt. Wij werken enkel met ervaren monteurs die al honderden dakkapellen in Eindhoven hebben geplaatst.

Stijl en uitvoering

De kunststof panelen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is het mogelijk om een houtnerfprofiel te kiezen en het is mogelijk om een andere kleur als wit te kiezen. 

Bijpassende producten

In een kunststof dakkapel wordt in nagenoeg alle gevallen een kunststof kozijn geplaatst. Het kozijn kan direct gecombineerd worden met een rolluik. Wij zorgen ervoor dat dit rolluik direct netjes wordt weggewerkt.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u nog lang van de dakkapel kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen de dakkapel veel langer mee gaat.

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de dakkapel volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een kozijn in het dakkapel klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen. Kunststof dakkapel voor een scherpe prijs

Kwaliteit staat bij Horsten Kozijnen voorop. Onze producten worden met uiterste precisie en vakmanschap ontwikkelt en geplaatst. Ondanks de hoge mate van kwaliteit zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Zo profiteert u bij ons altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer weten? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Kunststof dakkapel in Eindhoven

Overweeg je om een kunststof dakkapel in Eindhoven of omgeving te laten plaatsen? Dan ben je bij Horsten Kozijnen aan het juiste adres. Door onze uitmuntende kwaliteit in producten en professionele vakmensen zijn wij al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We werken enkel samen met de beste leveranciers en adviseren u graag over de beste mogelijkheden. Het resultaat? Een kunststof dakkapel van uitstekende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. 


Bezoek onze showroom in Eindhoven voor meer inspiratie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw woning? Laat u dan eens inspireren in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de verschillende dakkapellen en bespreek met een van onze vakmensen de mogelijkheden. Wij komen ook op locatie en geven u graag vrijblijvend advies. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom