Dakkapel renovatie


Is uw dakkapel nog goed maar ziet hij er niet meer mooi uit? Dan kan een renovatie uitkomst bieden. Horsten Kozijnen gaat heel secuur te werk bij de aanvraag. Alle aspecten die belangrijk zijn worden onderzocht. Bij een renovatie van een dakkapel wordt altijd onderzocht of de basis goed is. Zo werken wij altijd naar een perfect resultaat.   

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van een dakkapel renovatie

Een dakkapel kan op verschillende manieren gerenoveerd worden. Het is mogelijk om de kozijnen te vervangen en de buitenbekleding opnieuw aan te brengen. Dit geeft direct een weer een frisse uitstraling. Het is ook mogelijk om een bestaand dakkapel met bijvoorbeeld kunststof panelen te bedekken. Hierdoor wordt het geheel onderhoudsarm en hoeft u er niet meer naar om te kijken. Welke optie u ook kiest, onze specialisten weten exact waar ze bij het renoveren op moeten letten.


Kosten van renovatie aan dakkapel

De renovatie van een dakkapel is maatwerk. De kosten zijn geheel afhankelijk van de werkzaamheden die plaats moeten vinden. Horsten kozijnen kijkt altijd eerlijk naar een project en wat er moet gebeuren om de dakkapel weer volledig op te knappen. Wanneer de kosten niet opwegen ten opzichte van de baten kijken we graag samen met de klant wat de alternatieven zijn. Vooraf geven wij een prijsindicatie en bespreken we samen wat de beste optie is. 


Dakkapel opknappen? Horsten Kozijnen helpt

Horsten Kozijnen helpt en adviseert u graag daar waar mogelijk. Ook als het gaat om de renovatie van uw dakkapel. Het renoveren van een dakkapel is een uniek project. Wij komen op locatie om te kijken naar de mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom