Afspraak maken offerte

Kunststof deur op maat van Horsten Kozijnen

Een kunststof deur is het aanzicht van een huis. Of het nu gaat om een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren. De persoonlijke stijl en voorkeur is in een kunststof buitendeur het best zichtbaar.
Een kunststof buitendeur wordt veel gebruikt en daarom is een perfecte plaatsing en afstelling nodig om jaren lang plezier te hebben. De deuren zijn naar wens te maken zo kunt u een kunststof voordeur met veel glas of juist met weinig glas. Ook een kunststof achterdeur of kunststof tuindeuren zijn op maat te maken.
Bij Horsten kunt u terecht met al uw vragen omtrent een buitendeur. We kijken graag met u naar de mogelijkheden en naar de verschillende kosten.

Een kunststof deur is het aanzicht van een huis. Of het nu gaat om een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren. De persoonlijke stijl en voorkeur is in een kunststof buitendeur het best zichtbaar. Een kunststof buitendeur wordt veel gebruikt en daarom is een perfecte plaatsing en afstelling nodig om jaren lang plezier te hebben. De deuren zijn naar wens te maken zo kunt u een kunststof voordeur met veel glas of juist met weinig glas. Ook een kunststof achterdeur of kunststof tuindeuren zijn op maat te maken. Bij Horsten kunt u terecht met al uw vragen omtrent een buitendeur. We kijken graag met u naar de mogelijkheden en naar de verschillende kosten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van kunststof buitendeuren

Uw kunststof buitendeur is altijd maatwerk, er bestaat geen standaard kunststof voordeur of standaard kunststof achterdeur. Wij horen graag wat uw wensen zijn en geven u advies over de verschillende mogelijkheden bij een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren. Wilt u meer weten over kunststof buitendeuren? Lees dan de verschillende mogelijkheden hieronder:

Isolatiewaarde

Een kunststof buitendeur geeft een uitstekende isolatiewaarde. Door net als in een kunststof kozijn gebruik te maken van een koudebrug en de combinatie van het beste HR+++ glas kunt u genieten van een kunststof buitendeur die de warmte binnen houdt.

Stijl en uitvoering

Een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren zijn altijd op maat gemaakt en worden gemaakt aan de hand van uw wensen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en geven u advies over de verschillende mogelijkheden bij een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren. 

Hieronder een weergave van 3 verschillende voorbeelden van een kunststof voordeur, een kunststof achterdeur en een kunststof tuindeur: 

(info volgt) Bij een kunststof buitendeur kunt u onder andere kiezen uit:

  • Houtnerf profiel of glad
  • Rechte (houtlook) lasnaad of (originele) schuine lasnaad 
  • Kleur (ruim 40 mogelijkheden)
  • Glassoort
  • Scharnier
  • Stapeldorpel (achterdeur)

Het is mogelijk om een combinatie van keuzes te maken. Denk aan bijvoorbeeld de mogelijkheid om het buitenaanzicht een houtnerf profiel te geven en de binnenkant van het de buitendeur glad te laten zijn.

Het is tevens mogelijk om verschillende glassoorten in uw kunststof buitendeur te zetten en te kiezen voor een van de ruim 40 kleuren die mogelijk zijn. Voor bijvoorbeeld een zijlicht langs een voordeur of achterdeur. In de showroom hebben wij van de mogelijkheden een voorbeeld staan. We hebben onder andere straalt glas, mat glas, melkglas en glas met folie. Hieronder enkele voorbeelden:

(info volgt)

Er kan een keuze gemaakt worden uit een tweetal soorten scharnieren. Een kleine en een grote. De grote versie zijn er in 3 kleuren (crème, wit, zilver) de kleine is er enkel in het aluminium.

(info volgt)

Bij de achterdeur kan er nog gekozen worden uit hoe groot de ruit moet zijn. Bij een kleine ruit zijn er nog verschillende opties voor het onderste vak van de kunststof achterdeur. Er kan gekozen worden uit o.a. stapeldorpels, glad of een ouderwets patroon.

Hieronder enkele voorbeelden: (info volgt)

Naast de standaard glassoorten is het mogelijk om glas in lood te bestellen. Deze wensen zullen we altijd uitvoerig met de klant bespreken over wat de mogelijkheden en prijzen zijn.

(info volgt)

Toepassing

Er zijn veel mogelijkheden voor kunststof buitendeuren. Denk hierbij aan de toepassing als kunststof voordeur of kunststof achterdeur, kunststof tuindeur of kunststof balkondeur. Horsten is specialist in kunststof deuren. 

Balkon deur 

Veel huizen hebben een balkon, ook deze deur is in der loop der jaren aan vervanging toe. Horsen kozijnen kan hier uitermate goed advies in geven in welke oplossingen hier allemaal in mogelijk zijn. Wij kiezen meestal voor een oplossing die praktisch en goedkoper is dan een gemiddelde achterdeur. Voor meer informatie kom langs in onze showroom of maak een afspraak. 

Ventileren

Ventileren in een woning is uitermate belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Zowel in winter als in de zomer is het belangrijk dat de lucht in de woning ververst wordt. Wanneer lucht geen uitweg heeft wordt er een soort “luchtzak” gecreëerd. Dit is duidelijk te merken wanneer er bijv. een deur dicht gegooid wordt. Het ventileren is ook belangrijk voor de isolatiewaarde. Nauwelijks schone lucht in een ruimte zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en dit kost meer energie om te verwarmen.

Voor het ventileren is er bij een kunststof buitendeur één mogelijkheid: 

Ventilatierooster
Het ventilatierooster kan apart boven een deur geplaatst worden. Door het afneembare afdekroostertje is deze gemakkelijk schoon te maken. Ook in een buitendeur is het mogelijk om dit roostertje te plaatsten. Een veel gebruikte oplossing is om het rooster boven de deur te plaatsen. 

Bijpassende producten

Er zijn verschillende opties in een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren, buiten de vorm is het mogelijk om te kiezen uit verschillende grepen.

(info volgt)

Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren en glassoorten.

(info volgt)

Als laatste is het ook nog mogelijk om een keuze te maken uit de scharnieren. Er zijn hier twee keuzes in te maken, een brede welke in 3 kleuren kan (wit, crème of zilver) of een klein scharnier welke altijd van (grijs) aluminium is.  

Onder Dorpel
In de meeste gevallen wordt bij een nieuwe deur de dorpel (/drempel) ook direct vervangen. Veel klanten onderschatten hoeveel kou er door deze dorpel getransporteerd wordt. Horsten kozijnen adviseert altijd een geïsoleerde aluminium dorpel. Deze dorpels zijn matzwart en sluiten perfect aan op de rest van het kozijn.

(info volgt) 

Mocht u toch liever een andere dorpel wensen dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende alternatieven mogelijk. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de buitendeuren kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren veel langer mee gaan.

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen. 

Sluiting en Politie keurmerk 
Alle deuren voldoen aan het politie keurmerk en maken gebruik van een 5 punt sluiting. Deze sluiting wordt, in tegenstelling tot de vorige generaties, geactiveerd door de sleutel te draaien. Oudere generaties maken gebruik van de klink die naar boven gedraaid moest worden.

Daar waar nodig is adviseren wij altijd valveilig en inbraak werend glas. Dit glas is geschikt tegen het ‘intikken’ van de ruit en zal niet breken wanneer iemand per ongeluk tegen het glas aanloopt.

(info volgt) 


Kunststof buitendeuren voor een gunstige prijs

De prijs van een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vlijblijvend advies over. De prijs is afhankelijk van de grootte, het scharnier, de kruk, rechte freeslijnen of het gebruik van een houtnerf profiel. Horsten kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw kunststof buitendeur.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van kunststof buitendeuren in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden voordeuren, achterdeuren en tuindeuren in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van een kunststof voordeur, kunststof achterdeur of openslaande kunststof tuindeuren moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Kunststof buitendeur kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar een kunststof buitendeur en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe kunststof buitendeur. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 435 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Net kozijn en goede levering"

Cissy, Geldrop - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen