Hordeuren


In de zomermaanden is het prettig om je deur open te laten staan. Zo kan frisse en koele lucht de kamer in. Met horren op maat hou je de vliegen en muggen buiten de deur. Bij Horsten Kozijnen ben je aan het juiste adres voor een hordeur van goede kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van horren op maat

In tegenstelling tot normale horren heeft een hordeur een harmonica effect. Hierdoor is het eenvoudig open en dicht te doen en met een hand te bedienen. De insecten kunnen niet door de deur heen. Onze vakspecialisten integreren de deur vakkundig met het kozijn zodat er geen kans is dat het niet goed werkt of de kwaliteit achteruit gaat. 

Stijl en uitvoering

Horsten Kozijnen verkoopt enkel een harmonica hordeur. De horren worden op maat gemaakt bij onze Nederlandse fabrikant. 

Service en garantie

Door onze ervaren vakmensen wordt kwaliteitswerk geleverd. Het komt dan ook nauwelijks voor dat er service nodig is. Mocht het toch het geval zijn horen we het graag en komen we altijd langs om te kijken wat de problemen zijn. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie.   


Horren op maat voor een gunstige prijs

Bij Horsten Kozijnen richten wij ons op een kwalitatief product in combinatie met een passende prijs. De prijs van horren op maat is geheel afhankelijk van de verschillende keuzes die u maakt. Wij komen graag bij u langs voor passend advies over de beste mogelijkheden. Hierbij  houden wij rekening met belangrijke zaken zoals de levensduur, de kwaliteit en de prijs.  


Horsten Kozijnen specialist voor uw hordeur en meer in de omgeving Eindhoven

Horsten Kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. Naast het leveren en plaatsen van kozijnen, zijn wij specialist in het plaatsen van horren op maat. Niet alleen de kwaliteit van het product is uitmuntend, ook onze mensen moeten voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. Zij kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en denken graag met u mee. Met als eindresultaat een hordeur waar u jarenlang plezier van heeft. 


Hordeur kopen? Kom langs in onze showroom

Wilt u graag een nieuwe hordeur? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe raamkozijn. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom