Dubbele buitendeuren


Buitendeuren, zoals dubbele of openslaande tuindeuren, geven een extra ruime uitstraling aan uw woonruimte. Horsten kozijnen levert de dubbele tuindeuren in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en aluminium. De dubbele tuindeuren zorgen voor extra veel licht en ruimte. Stel uw woonkamer met openslaande tuindeuren eens voor bij de eerste zomerstralen in de ochtend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van uw unieke buitendeur

Welke buitendeur u ook wilt, bij Horsten Kozijnen is het bijna altijd te realiseren. Waar eerst een kozijn heeft gestaan, is het mogelijk om grote openslaande tuindeuren te installeren. De vakmensen van Horsten zijn er op getraind dit soort werkzaamheden te realiseren.

Stijl en uitvoering
Tuindeuren zijn grote deuren die juist het verschil maken in een ruimte. Er zijn verschillende stijlen welke afhankelijk zijn van de materiaalkeuze. Hieronder enkele kunststof voorbeelden:

(info volgt)  

Er zijn verschillende mogelijkheden om een modern of landelijk effect te creëren. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor die toepasbaar zijn voor het glas. Hieronder enkele voorbeelden:

(info volgt)
Ventileren

Ventileren in een woning is uitermate belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Zowel in de winter als in de zomer is het belangrijk dat de lucht in de woning ververst wordt. Wanneer lucht geen uitweg heeft wordt er een soort “luchtzak” gecreëerd. Dit is duidelijk te merken wanneer er bijvoorbeeld een deur dicht gegooid wordt. Het ventileren is ook belangrijk voor de isolatiewaarde. Nauwelijks schone lucht in een ruimte zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en dit kost meer energie om te verwarmen.

Ventilatierooster

Het ventilatierooster wordt boven de deur in het kozijn geplaatst. Door het afneembare afdekroostertje is deze gemakkelijk schoon te maken. Dit roostertje is ook in een buitendeur te plaatsten. Een veel gebruikte oplossing is om het rooster boven de deur te plaatsen. 

Bijpassende producten

Er zijn verschillende opties in de buitendeuren, buiten de vorm is het mogelijk om te kiezen uit verschillende grepen.

(info volgt)

Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren en glassoorten.

(info volgt)

Als laatste heeft u keuze uit het soort scharnier. Kies uit een brede scharnier met de keuze uit de kleuren wit, crème of zilver. Of ga voor een klein scharnier van aluminium.

Onder dorpel

In de meeste gevallen wordt bij een nieuwe deur de dorpel (drempel) ook direct vervangen. Veel klanten onderschatten hoeveel kou er door deze dorpel getransporteerd wordt. Horsten Kozijnen adviseert altijd een geïsoleerde aluminium dorpel. Deze dorpels zijn matzwart en sluiten perfect aan op de rest van het kozijn.

(info volgt)

Mocht u toch liever een andere dorpel wensen dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende alternatieven mogelijk. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de buitendeuren kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de kozijnen volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Sluiting en Politie keurmerk

Alle deuren voldoen aan het politie keurmerk en maken gebruik van een 5 puntssluiting. Deze sluiting wordt, in tegenstelling tot de vorige generaties, geactiveerd door de sleutel te draaien. Oudere generaties maken gebruik van de klink die naar boven gedraaid moest worden.

Daar waar nodig is adviseren wij altijd inbraakwerend glas. Dit glas is beschermd tegen het ‘intikken’ van de ruit en zal niet breken wanneer iemand per ongeluk tegen het glas aanloopt.

(info volgt)Dubbele tuindeuren voor een gunstige prijs

De prijs van dubbele tuindeuren hangt erg af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie bijpassend advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw raamkozijn

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van dubbele en openslaande tuindeuren in omgeving Eindhoven

Horsten Kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden dubbele tuindeuren in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van een buitendeur moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Buitendeur kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de dubbele tuindeuren en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van een nieuwe buitendeur. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij u thuis of in onze showroom