Afspraak maken offerte

Aluminium deur op maat van Horsten Kozijnen

Aluminium deuren hebben een eigentijds karakter. Zowel een aluminium voordeur als een aluminium achterdeur hebben een eigen uitstraling. Door de dunne profielen hebben ze een uitstraling die niet te vergelijken is met een houten of kunststof deur. Doordat deze deuren een eigen karakter hebben zien we ze niet vaak terug in het straatbeeld. Dit geeft aluminium deuren een unieke eigenschap. Een aluminium voordeur is licht, sterk en heeft als voordeel dat deze in elke kleur leverbaar is die een klant wenst. Door de vlakke eigenschappen zijn aluminium deuren eenvoudig schoon te maken. Een aluminium achterdeur heeft door de smalle, maar gladde, profielen een aparte en eigen uitstraling.

Aluminium deuren hebben een eigentijds karakter. Zowel een aluminium voordeur als een aluminium achterdeur hebben een eigen uitstraling. Door de dunne profielen hebben ze een uitstraling die niet te vergelijken is met een houten of kunststof deur. Doordat deze deuren een eigen karakter hebben zien we ze niet vaak terug in het straatbeeld. Dit geeft aluminium deuren een unieke eigenschap. Een aluminium voordeur is licht, sterk en heeft als voordeel dat deze in elke kleur leverbaar is die een klant wenst. Door de vlakke eigenschappen zijn aluminium deuren eenvoudig schoon te maken. Een aluminium achterdeur heeft door de smalle, maar gladde, profielen een aparte en eigen uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan     Vraag advies op maat


De mogelijkheden van aluminium buitendeuren

Uw aluminium buitendeur is altijd maatwerk, er bestaat geen standaard aluminium voordeur of standaard aluminium achterdeur. Aluminium deuren worden op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Wij horen graag wat uw wensen zijn en geven u advies over de verschillende mogelijkheden bij een aluminium deur. Wilt u meer weten over aluminium buitendeuren? Lees dan de verschillende mogelijkheden hieronder:

Isolatiewaarde

Een aluminium buitendeur geeft een uitstekende isolatiewaarde. Door net als in een kunststof kozijn gebruik te maken van een koudebrug en de combinatie van het beste HR+++ glas kunt u genieten van een aluminium buitendeur die een eigentijdse uitstraling heeft en de warmte binnen houdt.

Stijl en uitvoering

Er zijn verschillende soorten aluminium kozijnen, denk aan een smalle rand of juist een brede rand. In de showroom kunt u alle verschillende aluminium kozijnen in combinatie met een aluminium buitendeur zien.

Hieronder een weergave van 3 verschillende voorbeelden van een aluminium voordeur, een aluminium achterdeur en een aluminium tuindeur:

(info volgt)

Bij een aluminium buitendeur kunt u onder andere kiezen uit: 

  • Dikte
  • Glad of mat design
  • Kleur
  • Glassoort

Het is tevens mogelijk om verschillende glassoorten in uw aluminium buitendeur te zetten en te kiezen voor een van de ruim 40 kleuren die mogelijk zijn. In de showroom hebben wij van de mogelijkheden een voorbeeld staan. We hebben onder andere gestraald glas, mat glas, melkglas en glas met folie. Hieronder enkele voorbeelden:

(info volgt)

Naast de standaard glassoorten is het mogelijk om glas in lood te bestellen. Deze wensen zullen we altijd uitvoerig met de klant bespreken over wat de mogelijkheden en prijzen zijn.

(info volgt)

Er zijn veel mogelijkheden voor aluminium buitendeuren. Denk hierbij aan de toepassing als aluminium voordeur of aluminium achterdeur, aluminium tuindeur of aluminium balkondeur. Horsten is specialist in aluminium deuren. 

Ventileren

Ventileren in een woning is uitermate belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Zowel in winter als in de zomer is het belangrijk dat de lucht in de woning ververst wordt. Wanneer lucht geen uitweg heeft wordt er een soort “luchtzak” gecreëerd. Dit is duidelijk te merken wanneer er bijv. een deur dicht gegooid wordt. Het ventileren is ook belangrijk voor de isolatiewaarde. Nauwelijks schone lucht in een ruimte zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en dit kost meer energie om te verwarmen.

Ventilatierooster
Het ventilatierooster wordt boven de ruit geplaatst. Door het afneembare afdekroostertje is deze gemakkelijk schoon te maken. Ook in of boven de deurpost van een aluminium buitendeur is het mogelijk om dit roostertje te plaatsten. Een veel gebruikte oplossing is om het rooster boven de deur weg te werken.

Het rooster wordt in dezelfde kleur als het kozijn gespoten waardoor het rooster geen andere uitstraling heeft dan het aluminium kozijn.

Bijpassende producten

Er zijn verschillende opties in de aluminium buitendeuren, buiten de vorm is het mogelijk om te kiezen uit verschillende grepen.

(info volgt)

Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren en glassoorten. 

(info volgt)

Onder Dorpel
In de meeste gevallen wordt bij een nieuwe deur de dorpel (/drempel) ook direct vervangen. Veel klanten onderschatten hoeveel kou er door deze dorpel getransporteerd wordt. Horsten kozijnen adviseert altijd een geïsoleerde aluminium dorpel. Deze dorpels zijn matzwart en sluiten perfect aan op de rest van het kozijn.

(info volgt)

Mocht u toch liever een andere dorpel wensen dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende alternatieven mogelijk. 

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de aluminium buitendeuren kunt genieten. We geven daarom ook 10 jaar garantie. Naast de 10 jaar garantie zijn we er van overtuigd dat door onze hoge kwaliteitsnormen de aluminium buitendeuren veel langer mee gaan.

Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de aluminium buitendeuren volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen. 

Sluiting en Politie keurmerk
Alle deuren voldoen aan het politie keurmerk en maken gebruik van een 5 punt sluiting. Deze sluiting wordt, in tegenstelling tot de vorige generaties, geactiveerd door de sleutel te draaien. Oudere generaties maken gebruik van de klink die naar boven gedraaid moest worden.

Daar waar nodig is adviseren wij altijd valveilig en inbraak werend glas. Dit glas is geschikt tegen het ‘intikken’ van de ruit en zal niet breken wanneer iemand per ongeluk tegen het glas aanloopt.

(info volgt) 

 

Aluminium buitendeuren voor een gunstige prijs

De prijs van een aluminium voordeur of aluminium achterdeur hangt sterk af van de verschillende keuzes die gemaakt worden. Bij aluminium buitendeuren kunt u verschillende onderdelen aanpassen, waaronder de lak, laksoort (mat of glanzend) en de glasmaat. We geven u hier graag vlijblijvend advies over. Horsten kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met het bijpassende advies. Wij onderbouwen altijd ons advies en leggen u uit waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van uw aluminium buitendeur.

Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.


Al jaren de specialist van aluminium buitendeuren in omgeving Eindhoven

Horsten kozijnen is al ruim 30 jaar een begrip in regio Eindhoven. We plaatsen jaarlijks honderden voordeuren, achterdeuren en tuindeuren in de omgeving Eindhoven en daaromheen. Niet alleen de kwaliteit van de aluminium buitendeuren moet uitmuntend zijn, ook de vakkennis moet aan deze kwaliteitsnorm voldoen. Niemand zit te wachten op schimmelplekken omdat afwatering niet goed zit of omdat vocht niet goed weg kan. Naast dat wij met u meedenken in mogelijkheden kijken wij wat bouwkundig mogelijk en verantwoord is. Hier zullen wij u altijd advies in geven om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindresultaat te komen waar u jaren lang plezier van heeft.


Aluminium buitendeur kopen? Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de aluminium buitendeuren en de mogelijkheden voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven. Bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe aluminium buitendeuren. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 291 beoordelingen.
100% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Bijzonder tevreden "

Max Pilarczyk, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen