offerte service

Aluminium deuren

Home » Aluminium deuren »

Mogelijkheden voor aluminium buitendeuren

Uw aluminium buitendeur is altijd maatwerk, er bestaat geen standaard aluminium voordeur, achterdeur of tuindeur. Aluminium deuren worden op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Er zijn verschillende aluminium buitendeuren, denk aan een smalle rand of juist een brede rand, in de showroom kunt u alle verschillende mogelijkheden bekijken.
 
Isolatiewaarde
Een aluminium buitendeur geeft een uitstekende isolatiewaarde. Door net als in een aluminium kozijn gebruik te maken van een koudebrug en de combinatie van het beste HR+++ glas kunt u genieten van een aluminium buitendeur die de warmte binnen houdt.

Aluminium deuren voor een gunstige prijs

De prijzen van een aluminium voordeur, aluminium achterdeur of aluminium tuindeur hangt erg af van de keuzes die gemaakt worden. We geven u hier graag vrijblijvend advies over. De prijs is afhankelijk van de lak, laksoort (mat of glanzend) en de glasmaat. Horsten Kozijnen richt zich op een kwalitatief uitmuntend product in combinatie met passend advies. We zullen altijd ons advies onderbouwen en uitleggen waarom een bepaalde keuze belangrijk is voor de levensduur van een aluminium buitendeur.
Ondanks de hoge mate van kwaliteit en vakmanschap zetten we de prijzen scherp en marktconform neer. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden en prijzen.

Service en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u lang van de buitendeuren kunt genieten. Daarom geven wij dan ook 10 jaar garantie. Ondanks dat onze monteurs opgeleid zijn om de aluminium deuren volgens de bouwnormen en onze kwaliteitseisen te plaatsen kan het voorkomen dat er service nodig is. Dit kan zijn omdat een deur klemt of opnieuw gesteld moet worden. Hiervoor komen we graag terug en deze reparaties verlopen kosteloos. In de meeste gevallen bent u binnen een paar dagen geholpen.

Aluminium buitendeur kopen? Kom langs in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de deuren en kozijnen en mogelijkheden voor uw woning/bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven en laat u adviseren door een van onze ervaren vakmensen. Wij komen ook op locatie om u vrijblijvend advies te geven over het kopen van de nieuwe aluminium buitendeur. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of advies nodig?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Het gemiddelde van 219 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »

Onze klanten over ons

"Erg tevreden "

J, Eindhoven - heeft ons beoordeeld met het cijfer: 10
meer beoordelingen
Home » Aluminium deuren »